Claudia Cifu dospjela je u online izdanje modnog magazina Vogue zbog odvažne odjevne kombinacije u kojoj se vjenčala

Većina budućih mladenki sudbonosno da želi izreći u bijeloj vjenčanici. Od vizije tradicionalne vjenčane haljine u djevičanskoj boji najčešće odstupaju žene koje žele samo civilno vjenčanje, ali u tom slučaju one se odlučuju za manje formalne haljine.

Međutim, ima i onih koji će se odlučiti za maksimalno neformalno izdanje. Stilistica Claudia Cifu napravila je ono što je mnogim ženama nezamislivo i udala se u – trapericama.

Znala sam da ne želim nositi ništa bijelo. Željela sam odjevnu kombinaciju koja će utjeloviti mene, izjavila je Claudia za Vogue.

 

A photo posted by Claudia Cifu (@claudiacifu) on

Priznaje da dugo nije mogla odlučiti što će zapravo nositi na vjenčanju. U trgovini s vintage odjećom pronašla je dugu čipkastu haljinu u bež boji u koju se odmah zaljubila, ali i dalje se nije mogla zamisliti u njoj pred matičarom.

Onda joj je sinulo da bi od haljine mogla napraviti dugački top koji je naposljetku spojila s jednim od svojih najdražim odjevnih komada - trapericama.

Biste li se udale u trapericama?

glasova:

Iz ormara je izvukla par starih Levisica i znala da je to kombinacija koju je tražila. Bila je savršena i mislim da je najvažnije to što mi je u njoj bilo tako ugodno. Možda ću se za 30 godina zapitati: "O Bože, što sam to nosila?" Ali to neće biti važno jer ću se odmah sjetiti kako sam se dobro osjećala, zaključila je Claudia.

Ako vam se sviđa pomisao na neobičnu vjenčanice, saznajte više o potezu mladenke iz Samobora koji bi napravila rijetko koja žena.

 

A photo posted by Claudia Cifu (@claudiacifu) on


 
 

A photo posted by Claudia Cifu (@claudiacifu) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju