Sakriven ispod krošnje drveća, odmah pored parka Zrinjevac u srcu Mostara, smjestio se šarmantni i maštovito uređen kafić Kariola klub. Jedno od najpopularnijih mjesta za ispijanje kave i druženja u tom gradu, dobilo je malo preuređenje zbog kojeg smo i mi poželjeli skoknuti do grada na Neretvi.

Galerija Kariola klub Kariola klub Kariola klub +1 Kariola klub

Kariola klub mjesto je koje rado posjećuju mnogi građani Mostara, ali i šire, a i nas je osvojio na prvi pogled. Interijer kafića vrlo je lijep i sladak, a poseban šarm daju mu veliki plišani medvjedići koji gostima prave društvo te im vrijeme koje provode u Karioli čine još ugodnijim. Kafić je također i pet-friendly pa ondje možete uživati i sa svojim ljubimcima.

Zabavno uređen prostor baš je stvoren za uživanje u toploj šalici kave, čaja ili vruće čokolade, a s dolaskom jeseni se i ponovio te dobio neodoljivo uređeni kutak.

Kariola klub Kariola klub (Foto: Kariola klub)

Napravljena je prekrasna cvjetna instalacija za koju je zaslužan Cvjetni studio iz Mostara, a ondje su se smjestila i dva simpatična medvjedića s cvjetnim vjenčićima na glavi.

Ambijent ovog preslatkog kutka dodatno je podignut baršunastim zelenim stolcima vrlo zgodnog dizajna, a viseća cvjetna instalacija u kombinaciji nježno ružičastog cvijeća i zelenila čini savršenu kulisu za fotografiranje.

Tolika ljupkost na jednom mjestu lako nas je osvojila, pa smo nešto slično poželjeli imati i u Hrvatskoj. Do tada, čekamo prvu priliku da skoknemo do Mostara i popijemo kavicu u najslađem kutku Kariola kluba.

Kariola klub Kariola klub (Foto: Kariola klub)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju