Španjolski kraljevski par otputovao je u Švedsku. Službeni dvodnevni posjet kraljice Letizije i kralja Felipea VI. započeo je primanjem u Kraljevskoj palači u Stockholmu.

Galerija Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. u društvu švedske kraljevske obitelji Kraljica Letizia, kralj Felipe VI., kralj Carl XVI. Gustaf i kraljica Silvija Kraljica Letizia i princ Daniel na svečanoj kraljevskoj večeri +3 Kraljica Letizia

Tamo ih je dočekala švedska kraljevska obitelj, na čelu s kraljicom Silvijom, kraljem Carlom XVI. Gustafom, princezom Victorijom, princem Danielom, princem Carlom Phillipom i princezom Sofijom.

Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. u društvu švedske kraljevske obitelji Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. u društvu švedske kraljevske obitelji (Foto: Profimedia)

Nakon toga, Letizia i Felipe uputili su se u Muzej Nobelove nagrade u društvu svojih domaćina.

Kako to obično biva u ovakvim prigodama, prvi dan posjeta završio je svečanom večerom organiziranom u palači.

Kralj Felipe VI., kraljica Letizia i kraljica Silvija Kralj Felipe VI., kraljica Letizia i kraljica Silvija (Foto: Profimedia)

Kraljica Letizia bila je poprilično mudra u svom modnom odabiru pa je na večeru došla u haljini jednog od najpoznatijih švedskih brendova. Naravno, u pitanju je H&M, a Letizia je ovaj put nosila njihovu balsku haljinu iz Conscious linije.

Kraljica Letizia za svečanu večeru odjenula je haljinu brenda H&M iz linije Conscious Kraljica Letizia za svečanu večeru odjenula je haljinu brenda H&M iz linije Conscious (Foto: H&M)

Duga voluminozna tamnoplava haljina od tila u potpunosti je napravljena od recikliranog poliestera. Ukrašena je malim volanima, a na leđima ima dubok V izrez s vrpcama koje se vežu u mašnu. S obzirom na to da je u pitanju stara kolekcija, haljina više nije u ponudi brenda.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju