Španjolska kraljica Letizia na događanju Telefonica Ability Awards 2015. u Madridu pojavila se u ziheraškoj odjevnoj kombinaciji u kojoj vlada klasika. Kako i priliči dodjeli nagrada za one koji su prepoznali važnost integracije ljudi s invaliditetom u poslovno okruženje, kraljica je izgledala profinjeno i poslovno

Kraljica Letizia velika je ljubiteljica mode, a u svim svojim pojavljivanjima izrazito je ženstvena i decentna. Tako je bilo i na događanju u Madridu na kojem se španjolska ikona stila, kako joj laskaju mediji, odlučila za 'poslovne boje'. No iako je odabrala 'sigurnu' kombinaciju nije se odrekla visokih potpetica koje su joj dale dodatnu dozu profinjenosti.

Bivša novinarka, sada kraljica koju tituliraju ikonom stila i po  eleganciji je uspoređuju s Catherine Middleton, na sebi je imala crnu suknju visokog struka i bijelu košulju.

Izdanje kojem se okrećemo kada ne želimo eksperimentirati već ostaviti profesionalan i poslovan dojam. Jedina boja koju je na sebi imala je jarko crveni ruž koji je začinio monokromatsku kombinaciju. Inače kraljica se često odlučuje baš za ovu kombinaciju boja, a kako začiniti crno bijeli izgled pogledajte u fotogaleriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju