Približavaju se blagdani koje slavimo sa svojim najdražima i najbližima i sa kojima dijelimo posebne trenutke uživanja u kavi.

 Ove godine, svoju blagdansku liniju, Nespresso je dizajnirao inspiriran nordijskim uživanjem. Koristeći ovaj kulturološki skandinavski trend nazvan “Hygge” Nespresso želi potaknuti svoje kupce da malo uspore svoje ubrzane živote u ovom blagdanskom periodu I posvete se prijateljima i obitelji.

U suradnji sa renomiranom danskom dizajnericom Louise Campbell, Nespresso lansira limitiranu seriju kave i dodataka inspiriranu okusima i dizajnom nordijskih zemalja. Predstavljamo dvije jedinstvene kave sa okusima, jednu crnu kavu i nekoliko limitiranih dodataka, pažljivo dizajniranih za sve zaljubljenike u kavu i dizajn.

Kao dio Nespresso Original linije, limitirana serija inspirirana nordijskim uživanjem uključuje dva nova okusa kave Variations Nordic Almond Cake Flavoured i Variations Nordic Cloudberry Flavoured. Utemeljene na tradicionalnim nordijskim sastojcima i utjecajima, Variations Nordic Almond Cake Flavoured predstavlja kombinaciju aroma biskvita i vanilije sa osnovom Livanto kave, inspirirana tradicionalnim norveškim kolačem Kvæfjordkake, dok je Variations Nordic Cloudberry Flavoured inspirirana nježnim okusom močvarne jagode, gdje se aroma slatkog voća i nagovještaja kiselosti zaokružuje sa Livanto kavom.

Za sve one koji žele ostati vjerni svojoj crnoj dugoj kavi tu je Nordic Black kava inspirirana nordijskom kulturom. Nordic Black je naša prva Lungo kava iz limitirane serije. Zahvaljujući svojim profinjenim slatko-voćnim notama i blagom žitnom okusu, ova aromatična kava laganog tijela će Vas oduševiti svakim gutljajem. Voljet ćete ju podjednako sa i bez mlijeka.

Skandinavski utjecaji Louise Campbell jasno se vide u dizajnu kapsula, pakiranja i dodataka. Nordijski nadahnuta Nespresso linija kava savršeno ilustrira nordijski trend stilskog minimalizma sa tradicionalnim utjecajima prirode, što se vidi u dizajnu koji ilustrira mnoge slojeve nordijske kulture i pejzaža. Kolekciju će upotpuniti novi stalni asortiman putnih šalica, plus dvije Limited edition PIXIE šalice i View Cube dispenzera za kapsule. Svaki dodatak čini trenutke ispijanja kave još veličanstvenijim, što ovu kolekciju čini savršenim poklonom za predstojeće blagdane.

Louise Campbell je prokomentirala: „Bila sam oduševljena kada sam čula kako je moj prijedlog, da se kapsule učine još dragocjenijim nego što već jesu, prihvaćen, čineći da svaka od njih postane fascinantna poput kamenčića na plaži neodoljivih za skupljanje. Nadam se da će proizvodi i dizajn dočarati dah svježeg, nordijskog zraka tijekom blagdanske sezone. Također se nadam da će podsjetiti korisnika na ljepotu prirode i uzbuđenje koje donosi svaki detalj. Svaki dio kolekcije može se promatrati kao razglednica sa sjevera. Bilo da je to kapsula, vrećica ili pakiranje. "

Uz seriju kapsula i dodataka, stiže i Limited Edition Essenza Mini aparat za kavu u modernoj srebrnoj boji, dizajniran da upotpuni suvremeni dizajn kuhinje. Essenza Mini pruža savršen doživljaj Nespresso kave i daje elegantan izgled svakoj suvremenoj kuhinji. Proslavite radost nordijskog uživanja ovih blagdana uz Nespresso. Za više informacija posjetite www.nespresso.hr
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju