Neobični putnici voze se ovih dana osječkim tramvajima. Sjedala su zauzeli plišani medvjedići kakve smo već navikli vidjeti na terasama kafića i drugih ugostiteljskih objekata, a sada se brinu i za održavanje distance u javnom prijevozu.

Galerija Plišani medvjedići zauzeli su tramvaje u Osijeku - 1 Plišani medvjedići zauzeli su tramvaje u Osijeku - 2 Plišani medvjedići zauzeli su tramvaje u Osijeku - 3 +4 Plišani medvjedići zauzeli su tramvaje u Osijeku

Veliki plišani medvjedići posjednuti su na mjesta na kojima je ljudima trenutačno onemogućeno sjediti kako bi se održala distanca i smanjio rizik od ugrožavanja zdravlja putnika. U ovim teškim i neizvjesnim vremenima medvjedići korisnicima javnog prijevoza u Osijeku sigurno uljepšaju dan i olakšaju svakodnevno putovanje na posao.

Plišani medvjedići ipak su nešto lijepo u novom normalnom, a osječki tramvaji zadržali su u blagdanskim vremenima i nešto staro te su i za ove blagdane ukrašeni tisućama lampica i drugim prigodnim dekoracijama.

Može li slađe? Plišani medvjedići zauzeli terasu riječke slastičarnice Plišani medvjedići zauzeli terasu riječke slastičarnice - 10 Plišani medvjedići zauzeli terasu riječke slastičarnice - 11 Plišani medvjedići zauzeli terasu riječke slastičarnice - 9 +7 Plišani medvjedići zauzeli terasu riječke slastičarnice - 8

Slika nije dostupna Kava u društvu medvjedića: Zagrebački kafić u kojem se na najslađi način pazi na distancu

Slika nije dostupna Predobra i preslatka ideja: Plišani medvjedi osiguravaju fizičku distancu u restoranu

Pa neka barem malo uljepšaju svakodnevicu stanovnicima Osijeka, jer božićna čarolija nije nastala zbog pandemije, zar ne?

Plišani medvjedići zauzeli su tramvaje u Osijeku - 4 Neki medvjedići djeluju i malo pospano, jer ipak je bilo rano jutro u Osijeku... (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju