Modna elita se nakon New Yorka i Londona preselila u Milano, talijanska prijestolnica mode danju vrvi životopisnim akterima ulične mode, dok je večer rezervirana za glamurozne dive. Brojne od njih prošetale su crvenim tepihom svečane večeri u organizaciji Zaklade za istraživanje AIDS-a, amfAR, a očekivano glamurozne pažnju su plijenile u zahtjevnim dizajnerskim kreacijama

Na humanitarnoj večeri udruge 'amfAR' u Milanu prošetala su najzvučnija imena mode i showbussinesa, a trenutak pažnje na glam događanju osigurale su im zahtjevne toalete. Umješnost ovih dama da bez greške izbjegnu neoprezne situacije otkrivanja nepoželjnih dijelova tijela pomoglo je donje rublje.

Sve popularniji bešavni grudnjaci, gaćice izrađene od mikro čestica koje prijanjaju uz tijelo te steznici bez šavova samo su neki od pametnog rublja koje 'škakljive' kreacije uspjevaju učiniti nosivima i izvan modne piste.

Neke od njih izdvojili smo u fotogaleriji i s polica trgovina pronašli primjere donjeg rublja koje će svakoj dami olakšati šetnju u zahtjevnim krojevima.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju