Sva dječja maštanja o boravku u kući Djeda Mraza, uzbudljivijem i posebnijem od prikaza u bilo kojem filmu ovoga se prosinca mogu ostvariti.

Galerija Kuća Djeda Mraza Kuća Djeda Mraza Kuća Djeda Mraza +3 Krajolik u Laponiji Pregršt darova, vrijedni vilenjaci, simpatični sobovi, pisma djece širom svijeta – sve će to uživo razgledati i doživjeti članovi jedne sretne obitelji kojoj će Airbnb darovati trodnevni boravak u Rovaniemiju, glavnom gradu Laponije, središtu aktivnosti Djeda Božićnjaka, njegove obitelji i pomoćnika.

Obitelj će moći volontirati u pošti Djeda Božićnjaka, koja je samo malo udaljena od kolibe u kojoj će odsjesti. Moći će zasukati rukave i pomoći Djedovim vilenjacima razvrstati više od 30.000 pisama koja stižu svakodnevno.

Nakon što pomognu Djedu, njegovi će gosti moći uživati u brojnim aktivnostima koje Laponija nudi, poput vožnje motornim sanjkama kroz divlje i snježne krajolike, promatranja polarne svjetlosti, boravka u tradicionalnoj sauni i uživanja u finskim delicijama.

Kuća Djeda Mraza Topao ugođaj u kući Djeda Mraza (Foto: Airbnb@SantaClaus'Cabin)

Želimo da ovo bude čarobno i impresivno iskustvo za obitelj koja je u potrazi za ultimativnom božićnom bajkom, rekla je Katja, glavna vilenjakinja i domaćica Airbnb-a.

Obitelj će odsjesti u kolibi uljepšanoj laponskim ukrasima, dostojnoj ugođaju filmova Wesa Andersona, obogaćenoj svjetlucavim ukrasima, vijencima i raskošnom jelkom.

Toplo će božićno iskustvo biti dostupno jednoj obitelji, s do dvije odrasle osobe i dvoje djece, od 18. do 21. prosinca 2023. Rezervacije za boravak na Airbnb-u počele su 11. prosinca u 11 sati po srednjoeuropskom vremenu, odnosno u podne po finskom, istočnoeuropskom.

Boravak u kući Djeda Mraza besplatan je, a može uključivati i besplatne letove, ovisno o tome odakle obitelj putuje.

Kuća Djeda Mraza Popis djece koja će dobiti darove (Foto: Airbnb@SantaClaus'Cabin)

Mama petero djece u Zagvozdu je uredila svoju raskošnu kuću punu fantastične energije i duše Raskošno uređena kuća u Zagvozdu odvjetnice Andree Cvitanović Vrzić - 21 Raskošno uređena kuća u Zagvozdu odvjetnice Andree Cvitanović Vrzić - 19 Raskošno uređena kuća u Zagvozdu odvjetnice Andree Cvitanović Vrzić - 5 +25 Raskošno uređena kuća u Zagvozdu odvjetnice Andree Cvitanović Vrzić - 3 Odmor za poželjeti: Provela sam nekoliko dana u najtraženijoj kućici Gorskog kotara Forest House Stella Uživala sam u svakom trenu u kućici iz snova Uživala sam u svakom trenu u kućici iz snova +10 Kuća je okružena šumom

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju