Žene posvećuju puno više pažnje uređivanju kose, ali ima i muškaraca koji također paze na svoju frizuru. Prisjetili smo se nekih od najsmješnijih i najgorih frizura koje smo vidjeli na slavnim frajerima

Galerija +0 David Beckham Kada su u pitanju frizure, David Beckham priznaje da se puno puta poskliznuo na tom terenu. Slavni nogometaš volio je eksperimentirati s kosom, a njegove pokušaje mijenjanja stajlinga zauvijek su zabilježili fotografi.

Jednom prilikom izjavio je je da se najviše srami cornrowsa koji su specifični za afroameričku kulturu, ali prisvojili su ih muškarci diljem svijeta, pa tako i David.

Postoji nekoliko frizura koje su bile grozne, sjetim ih se i pomislim da su bile pogreške. Cornrowsi su bili nešto drugo, bio sam na godišnjem kad sam ih napravio, s prijateljem koji je frizer i zna ih raditi, pa sam pomislio: 'Zašto ne?' Popio sam koju čašu vina prije toga", ispričao je David.

Ako ste pomislili da su cornrowsi najgora frizura koja se može dogoditi muškoj glavi, prevarili ste se. Obožavateljice Axla Rosea neugodno su iznenadile duge pletenice koje je frontmen benda "Guns N' Roses" ispleo 2002. i godinama se nije odvajao od te frizure.

Naravno, ništa ne može nadmašiti dobru staru fudbalerku, apsolutnu zvijezdu 80-ih, koje se sjećamo s nostalgijom, ali ne želimo da se ikada više vrati u modu. U galeriji pronađite još muških frizura od kojih nam se diže kosa na glavi, a zatim pogledajte kako danas izgleda 10 srcolomaca iz 80-ih i 90-ih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju