Da bi haljina "slavila" ženske obline, ne mora se vidjeti ni komadić gole kože. Dokaz tome je fantastična kreacija Alexandera McQueena koju je na konvenciji CinemaCon održanoj u Las Vegasu nosila Charlize Theron.

Galerija Charlize Theron u haljini Alexander McQueen i čizmama Jimmy Choo - 2 Charlize Theron u haljini Alexander McQueen i čizmama Jimmy Choo - 1 Charlize Theron u haljini Alexander McQueen i čizmama Jimmy Choo - 4 +1 Charlize Theron u haljini Alexandera McQueena i čizmama Jimmyja Chooa  

Slavna oskarovka izgledala je besprijekorno u crnoj haljini zakopčanoj do grla, dugih rukava i dužine do gležnja, ali zahvaljujući pametnom kroju i vodoravnim prugama, ova kreacija odlično je "oblikovala" obline 43-godišnje glumice.

Charlize Theron nosi haljinu Alexandera McQueena koja tako dobro slavi ženske obline

Moćna kreacija Alexandera McQueena cijela ukrašena metalnim gumbima dokaz je da odjeća ne mora otkrivati ni komadić kože da bi maksimalno naglasila ženstvenost figure. Stajling za konvenciju Međunarodne udruge kazališnih vlasnik (CinemaCon) Charlize Theron upotpunila je s crnim čizmama na visoku potpeticu Jimmyja Chooa. Glam-rock look ljepotica je nadopunila s nizom metalnih naušnica na lijevom uhu.

Charlize Theron Charlize Theron: Komotno izdanje kao stvoreno za odlazak na tržnicu

Charlize Theron Charlize Theron: "Konzervativna" haljina koja pravo lice otkriva sa stražnje strane

Na CinemaConu Charlize i njezin kolega Seth Rogen dobili su nagradu Comedy Stars Of The Year za film
"Long Shot" koji tek treba izaći.

Charlize Theron u haljini Alexander McQueen i čizmama Jimmy Choo - 5 Charlize Theron u haljini Alexandera McQueena i čizmama Jimmyja Chooa (Foto: Profimedia, Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju