Francuska modna kuća Mugler prikazala je novu kolekciju na Pariškom tjednu mode. Među uzvanicima na reviji u prvim redovima bili su i supružnici Nicola Peltz Beckham i Brooklyn Peltz Beckham, a prelijepa glumica odabrala je odjevnu kombinaciju stvorenu da se za njom okreću glave.

Galerija Nicola Peltz na reviji modne kuće Mugler na Pariškom tjednu mode - 6 Nicola Peltz na reviji modne kuće Mugler na Pariškom tjednu mode - 7 Nicola Peltz na reviji modne kuće Mugler na Pariškom tjednu mode - 4 +6 Nicola Peltz nosi kratki blejzer i hlače s prorezima modne kuće Mugler

Na Muglerovu reviju na Pariškom tjednu mode Nicola Peltz Beckham došla je odjevena u outfit s potpisom te francuske modne kuće koju je osnovao pokojni dizajner Thierry Mugler.

Nicola Peltz na reviji modne kuće Mugler na Pariškom tjednu mode - 4 Nicola Peltz Beckham u outfitu francuske modne kuće Mugler (Foto: Profimedia)

Modnu kombinaciju složila je od kratkog crnog blejzera ispod kojeg je izvirivao crni grudnjak. Čini se da je Nicola blejzeru, koji inače ima duge rukave, dala vlastiti pečat te ga je prekrojila tak da izgleda kao da nosi blejzer s kratkim rukavima i duge rukavice.

Nicola Peltz nosi kratki blejzer i hlače s prorezima modne kuće Mugler Nicola Peltz nosi kratki blejzer i hlače s prorezima modne kuće Mugler (Foto: www.hlorenzo.com)

Hlače su pak spektakl za sebe, a Nicola nosi model sa širim nogavicama na crtu, koje u gornjem dijelu ispod struka imaju velike proreze. Taj atraktivan detalj otkriva kukove te klasične fine hlače čini magnetom za poglede.

Američka glumica stajling je upotpunila lakiranim crnim cipelama s platformom i crnom torbicom, dok je nakit bio minimalistički.

Nicola Peltz na reviji modne kuće Mugler na Pariškom tjednu mode - 5 Nicola Peltz Beckham i Brooklyn Peltz Beckham u Parizu (Foto: Profimedia)

Victoria Beckham ne odustaje od potpetica: Na jednoj nozi ortopedska čizma, a drugoj štikla Severina Severina Severina +4 Severina

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju