Još uvijek se nismo službeno oprostili od ove zime, a svijet mode već se sprema za sljedeću. U tijeku je Pariški tjedan mode na kojem brojne modne kuće i brendovi prikazuju svoje kolekcije za jesen/zimu 2024. godine.

Galerija Severina Severina Severina +4 Severina

Među dizajnerima čije ćemo revije imati priliku vidjeti nalazi se i Victoria Beckham koja će svoju kolekciju predstaviti u 1. ožujka. Victoria je već doputovala u Pariz, a u pripremi revije nije je spriječila čak ni ozljeda.

Naime, dizajnerica je 14. veljače pala u teretani i slomila stopalo. Mnogi bi u toj situaciji odustali od nošenja cipela s potpeticom, ali Victoria ih voli do te mjere da je ni slomljeno stopalo u tome nije spriječilo.

Victoria Beckham u Parizu Victoria Beckham u Parizu (Foto: Profimedia)

Snimljena je na izlasku iz jednog pariškog hotela u crnoj odjevnoj kombinaciji sastavljenoj od tajica, pulovera i kratkog kaputa. Na slomljenoj nozi imala je ortopedsku čizmu, a na drugoj štiklu modne kuće Alaia.

Victoria Beckham nosi ortopedsku čizmu i štiklu modne kuće Alaia Victoria Beckham nosi ortopedsku čizmu i štiklu modne kuće Alaia (Foto: Profimedia)

Njihova slingback salonka s motivom srca na prednjem dijelu napravljena je od kombinacije kože i poliuretana, uz potpeticu od 5,5 centimetara.

Salonke modne kuće Alaia Salonke modne kuće Alaia (Foto: Alaia)

Prizor sređene Victorije i njezinih štaka podsjetio nas je na Severinu koju je svojevremeno operacija koljena također prisilila na hodanje sa štakama. Ni Severina se tada nije dala smesti kada je u pitanju moda i bez problema ih je uklapala u svoje kombinacije, a kakva nam je sve izdanja tada pokazala, provjerite u galeriji.

Severina Severina (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Nezaboravne! 25 starih kombinacija Victorije Beckham prije velike stilske transformacije Kombinacije u kojima je Victoria Beckham nekad dolazila na nogometne utakmice Nekadašnji stil Victorije Beckham Nekadašnji stil Victorije Beckham +16 Izdanja Victorije Beckham iz 2010. kada je započela njezina stilska transformacija

15 odličnih kombinacija Victorije Beckham koje bismo rado kopirali Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 1 Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 2 Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 3 +15 Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju