U Teksasu je održana dodjela glazbenih nagrada ACM, na kojoj je odano priznanje najboljim country-izvođačima u prošloj godini. Organizator te dodjele je Akademija country-glazbe osnovana 1964. godine u Los Angelesu.

Galerija Dolly Parton Miranda Lambert Lainey Wilson +7 Trisha Yearwood

S obzirom na to da je to najprestižnija nagrada za country-glazbenike, na dodjeli se redovito pojavljuju neke od najvećih zvijezda country-glazbe. Među njima je sinoć bio i Keith Urban, kojeg je na crni tepih u centru Ford dopratila supruga Nicole Kidman.

Nicole Kidman u odijelu modne kuće Chanel Nicole Kidman u odijelu modne kuće Chanel (Foto: Afp)

Kada je u pitanju moda, ta dodjela ne kotira dobro među modnim kritičarima. Za razliku od, primjerice, Grammyja, nagrada VMA ili Brit Awardsa, na kojima se mogu vidjeti uistinu sjajna modna izdanja, prema mišljenju kritičara, dodjela nagrada ACM zapravo je jedno od modno najlošijih događanja.

Nicole Kidman oduševila na Met Gali u 19 godina staroj haljini iz kultne reklame Nicole Kidman u 19 godina staroj haljini iz kultne reklame Keith Urban i Nicole Kidman na Met Gali Nicole Kidman na Met Gali posvećenoj Karlu Lagerfeldu +3 Nicole Kidman i Keith Urban na Met Gali

Daleko od toga da i kičasta izdanja ne mogu biti zanimljiva i efektna, pogotovo u ovakvim prigodama, ali Nicole Kidman izbjegava takve odjevne kombinacije, pa je ona na tu dodjelu donijela dašak elegancije.
Odabrala je odijelo modne kuće Chanel iz njihove prefall kolekcije za 2023. godinu.

Chanel, pre fall 2023. Chanel, pre fall 2023. (Foto: Profimedia)

Model od tvida sastavljen od klasičnih hlača i predivnog blejzera, ispod kojeg nije nosila ništa, spojila je s jednostavnim crnim sandalama s visokom potpeticom.

Keith Urban i Nicole Kidman na dodjeli nagrada ACM Keith Urban i Nicole Kidman na dodjeli nagrada ACM (Foto: Afp)

Svoju kombinaciju nadogradila je efektnim komadima nakita. Modno osvježenje na paradi kiča, samo je jedan od komentara s društvenih mreža na račun novog izdanja slavne oskarovke.

Zavirite u galeriju, razgledajte što su na dodjeli nosile druge country-zvijezde i u anketi nam recite tko je, prema vašem mišljenju, najbolje odjevena dama na dodjeli glazbenih nagrada ACM.

Najbolje odjevena dama na dodjeli nagrada ACM bila je...

glasova:

Miranda Lambert Miranda Lambert (Foto: Afp)

Lainey Wilson Lainey Wilson (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju