Zid od cigle u kuhinji, dnevnoj ili spavaćoj sobi nekima se čini pretjeranim, previše rustikalnim ili industrijskim, ali zapravo prostor može učiniti posebno šarmantnim.

Galerija Cigleni zid u domu stvara vrlo topao i šarmantan ugođaj - 4 Cigleni zid u domu stvara vrlo topao i šarmantan ugođaj - 9 Cigleni zid u domu stvara vrlo topao i šarmantan ugođaj - 8 +6 Cigleni zid u domu stvara vrlo topao i šarmantan ugođaj

Možda djeluje hladno jer podsjeća na vanjštinu kuće, ali ako izaberemo pravu boju cigle te je dobro kombiniramo s ostatkom namještaja, dobit ćemo upravo suprotno - vrlo topao i ugodan ambijent kojem pri uređenju životnog prostora uvijek težimo.

Prirodnu opeku možete obojiti u nijansu po želji, a ako vam je prirodna cigla ipak previše, umjesto nje možete staviti njezinu umjetnu zamjenu ili tapete s takvim uzorkom koje su također vrlo popularne.

Slika nije dostupna Nova bijela: 12 dokaza da zelene zidove želi svaka prostorija u domu

Zid od cigle vrlo je upečatljiv i sam po sebi dekorativan te ga nećete morati ukrašavati slikama, policama i sličnim detaljima, ali isto tako ga možete dodatno ukrasiti pokojim detaljem - sve je stvar ukusa.

Spojena dnevna, kuhinja i blagavaonica: 20 super ideja za "open space" interijer 3 u 1 kuhinja, blagovaonica i dnevna soba - 4 3 u 1 kuhinja, blagovaonica i dnevna soba - 8 3 u 1 kuhinja, blagovaonica i dnevna soba - 5 +18 3 u 1 kuhinja, blagovaonica i dnevna soba - 20

Da cigleni zid domu daje poseban šarm i toplinu i da nikako nije pretjeran u uređenju interijera, uvjerite se u fotogaleriji na početku teksta.

Cigleni zid u domu stvara vrlo topao i šarmantan ugođaj - 3 Cigleni zid u domu stvara vrlo topao i šarmantan ugođaj (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju