Oprah Winfrey u svojoj televizijskoj karijeri osvojila je čak 18 nagrada Emmy, a jedna od najdražih dodjela slavnoj TV voditeljici jest ona održana 1994. godine. I to ne samo zbog dva Emmyja koje je tada osvojila već i zbog haljine koju je nosila.

 

Kada se Oprah Winfrey pojavila na crvenom tepihu dodjele nagrada Emmy prije 24 godine, prisutne je ostavila bez daha odjevena u haljinu korzet-kroja. Uski gornji dio kreacije maksimalno je naglasio istesano tijelo tada 40-godišnje Opre, dok lepršavi donji dio krasi cvjetni uzorak pastelnih boja te malo čipke.

Kada se Oprah Winfrey pojavila na crvenom tepihu dodjele nagrada Emmy prije 24 godine, prisutne je ostavila bez daha odjevena u haljinu korzet kroja



Sama Oprah rekla je da joj je ta kreacija među pet najdražih koje je ikada imala u ormaru. Štoviše, ova haljina na toj listi zauzela je prvo mjesto.

Oprah Winfrey na dodjeli nagrada Emmy 1994. godine - 3 Oprah je za dodjelu odjenula haljinu korzet kroja koja joj je postala najdraža (Foto: Guliver/Cover Images)

Nikad nisam izgledala i osjećala se bolje. Bila sam fit i jaka i iznutra i izvana. Dugo sam željela biti pokopana u njoj, ali sada razmišljam o tome da budem kremirana, a ne želim da se ova predivna tkanina uništi, kazala je Oprah. Te godine osvojila je dva Emmyja, za najbolji talk show i za najbolju voditeljicu. Pročitajte i koju je promjenu učinila Oprah Winfrey za gubitak 20 kilograma bez jo-jo efekta.

Oprah Winfrey na dodjeli nagrada Emmy 1994. godine - 1 Oprah Winfrey na dodjeli nagrada Emmy 1994. godine (Foto: Guliver/Cover Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju