Jedan dečko, dvije djevojke i ljubavni trokut u kojem pate barem dva sudionika ne zvuči kao sretno rješenje za osobu koja želi osnovati obitelj. Je li bolje pristati na loše ili krenuti u potragu za boljim zna Nikolina Pišek!

Draga Nikolina, tri godine sam vezi s djevojkom s kojom sam planirao osnovati obitelj.Tijekom veze bilo je dosta turbulencija, svađa i prepirki. Ta djevojka me prije nije htijela držati za ruku, još uvijek nisam upoznao njezine roditelje, a ona se često ponašala kao da je muško u vezi.

I ona radi u medijima i okružena je muškim kolegama pa su počele i prve sumnje. Htio sam provjeriti vara li me i preko interneta sam uz pomoć druge osobe napravio lažne profile i dogovarao sastanak sa njom. Druga osoba koju sam već spomenuo u tekstu je djevojka koju sam upoznao u periodu kada sam prekinuo s mojom djevojkom na razdoblje od tri mjeseca.

Veza s tom drugom djevojkom traje već više od godinu dana. Situacija je bila takva da kada bi se posvađao s prvom druga je bila tu. Bez obzira na sve ova druga djevojka mi bezuvjetno daje svoju ljubav iako ja njoj ne uzvraćam tako. Dogfovorio sam sastanak na slijepo s prvom djevojkom da vidim hoće li ona stvarno doći i naći se s nekim i došla je.

A što sutra...? Opet na šank? Opet u lov? Opet isti tekst, ista priča, nekoliko pokušaja, nekoliko odbijanja i pokoji zgoditak? Kada će naletjeti THE ONE?

Bilo mi je teško no i to sam joj oprostio i samim tim se 'uvalio'u još goru situaciju jer sad imam dvije paralelne veze

Situacija je teška, ne znam šta da radim niti sa kojom djevojkom da budem, ova druga djevojka zna za ovu prvu i opet me voli i želi biti sa mnom dok prva ne zna za drugu.

Možda je jedno od riješenja da i jednu i drugu ostavim, ali teško mi je jednu ostaviti a kamoli dvije :)

Moje skromno mišljenje je da ste svi skupa grupica dezorijentiranih obezglavljenih očajnika koji se slijepo drže jedni drugih jer ništa se bolje na horizontu nije ukazalo....

Slijepi tapkate u mraku u očaju se drzeči jedni drugima za nogavice odnosno suknje, pribojavajući se sudara sa stvarnošću, samoćom, s time da ćete ponovno morati istupiti na slobodno tržište i preispitati svoje kvalitete,
a svi dobro znamo kako TAMO stvari stoje.

Od posljednjeg puta kada ste bili na slobodnom tržištu, prošlo je, brat bratu, već kojih tri-četiri godinice. Iliti trećina jedne dekade.

U to vrijeme u kojem ste vi bili odsutni, uljuljkani u priču o dva, ok, tri, golupčića koja je s vremenom počela pokazivati naznake da će završiti labuđim pjevom, na market su istrčali neki novi klinci. Ne znam jeste li svijesni da je generacija 90-tih stasala u dugonoge jedre dvadesetogodišnjakinje, a klipani iz iste berbe u look-a-likes Taylora Lautnera iz one gnjavatorske trakavice o vampirima i vukodlacima?

No, ovdje kvaliteta gorespomenutog serijala nije predmet diskusije. Nego mladac. Jeste li vidjeli te trbušnjake? Mislim da je njegov 'six pack' evoluirao u 'ten-twelve pack.

I tako, u muci znoja svoga postajete svjesni da ste bitku u fizičkom smislu izgubili. Koliko god ustrajno silovali steper i mlatarali u benchu. I to je popriličan udarac za samopouzdanje bilo kojeg slobodnog lovca. Preostaje vam igrati na kartu iskustva, moći ili para.

Cure vole dečke koji izgledaju kao da znaju što rade!

Iskustvo ste, htjeli ili ne, pobrali putem. Ne ulazimo sad koliko je u omjeru kvalitativnog naspram kvantitativnog iskustva, ali protok vremena vam je urezao neizbrisive godove na lice i u dušu. To može biti šarmantno. I atraktivno. Cure vole dečke koji izgledaju kao da znaju što rade.


A što ako nemate perja? Ili, ako niste imali sreće pa se uhljebili u nekom nadzornom odboru ili na nekoj poziciji koju plaćaju svi porezni obveznici? Ili ako nemate neku uvoz/izvoz firmicu koja, iako ne proizvodi neke bajoslovne novce, može dobro zazvučati... A može se i kupiti neko bolje prometalo, na prebijanje poreza. Pa se može u neko gluho doba noći u nekom zadimljenom lokalu pred žrtvu poželjnih performansi znakovito tresnuti ključevima o šank.

I mic po mic, te što mlada dama radi sama, te gdje si bila cijelog mog života, te je li boljelo kad si s neba pala u moj život, te tratata tratata....i u ciljnoj ravnini ste! Pred vratnicama! Još samo malo driblinga i iiiii......GOOOL!!!

A što sutra...? Opet na šank? Opet u lov? Opet isti tekst, ista priča, nekoliko pokušaja, nekoliko odbijanja i pokoji zgoditak? Kada će naletjeti THE ONE?

Umorni od pokušaja i pogrešaka shvaćate da je trajnu vezu (zapažate da nisam rekla KVALITETNU vezu, to je posebna kategorija), gotovo nemoguće pronaći. Cisti SF. I počinjete misliti da onaj čudn ovati manage-a-trois, koliko god umobolan bio, iz ove perspektive i nije(!) taaako loš.... Ručica vam već kreće prema telefonu, već je lagano jesen i magle se kao šmrklje vuku ulicama, miriše na kestene i na duuugu zimsku samoću, nema više komada u minjacima, svi su se zavukli u brloge i gnijezde se pod dekicama, dižete slušalicu, duboko uzdahnete – STOP!!!

Koliko je puta potrebno ponoviti isto sranje da biste nešto naučili? Jednom sranje, uvijek sranje!

Zapravo, cijeli sam odgovor dala na početku teksta u prvoj rečenici.... ovaj međutak iliti filung, kako bi se lijepo purgerski reklo, je tu čisto iz kozmetičkog razloga. Ili da opravdam zaposjedanje stranice.
Najbitnije bi nam trebalo biti realno i objektivno ocijeniti situaciju, i ne prihvaćati loš koncept iz straha da bolje nećemo nikada zavrijediti.
Riješi se nepotrebne i nezadovoljavajuće prtljage, hrabro se ubaci u vrevu slobodnjaka (ima ih, vjeruj mi), uživaj u procesu traženja, i javi se kad budeš zaljubljen...

Sretno!

Pitajte Nikolinu!
Želite li znati kako bi Nikolina stala na kraj vašim problemima ili u koliko visokim potpeticama ćete zaista biti seksi, odvažite se i postavite pitanje na zadovoljna@novatv.hr.

Sve Nikolinine kolumne pročitajte ovdje!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju