Sezona božićnih partija je počela i mnogi ovih dana uživaju u predblagdanskoj atmosferi družeći se s obitelji, prijateljima i kolegama. Što bi blagdani bili bez pjesme, a za dobru zabavu na jednom božićnom partiju pobrinula se gošća Nina Badrić. Za tu slavljeničku prigodu glazbenica je odabrala svečanu toaletu koja bi osvojila i holivudski crveni tepih.

Nina Badrić s pravom nosi titulu dive, ne samo zbog svojih pjevačkih sposobnosti i glazbenog izričaja, već i zbog modnog stila, naročito kada bira glamurozne kreacije kakvu je nosila i na božićnom partiju na kojem je pjevala.

Na svom Instagram profilu objavila je video u kojem se vidi sva raskoš prekrasne crne haljine iz zagrebačkog salona vjenčanica I DO Weddings. Nina je nosila raskošnu večernju toaletu koja savršeno ističe ženstvenu figuru pješčanog sata sa srcolikim dekolteom i otkrivenim ramenima. Haljina se u donjem dijelu širi u sirena kroj s visokim prorezom na lijevoj strani i volanima koji sežu do poda.

"Divastičnu" haljinu Nina je upotpunila crnim cipelama s visokom potpeticom, otvorenom petom i tankim remenčićem oko gležnja. Minimalistički nakit dovoljan je uz ovakvu glamuroznu toaletu pa ju je Nina upotpunila decentnom srebrnom ogrlicom i prstenom.

Sjajne Nina i Sunčica Badrić: Koju biste kombinaciju radije imale u svojem ormaru? Nina Badrić Nina i Sunčica Badrić Nina Badrić u kombinaciji koja joj stoji kao salivena +5 Promocija knjige Darija Srne - 5

Nina Badrić: Čizme s visokom potpeticom u kojoj žene izgledaju mrak Nina Badrić uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima CCC čizme, 179,16 kn H&M čizme, 971 kn +2 YSL čizme, 11.256 kn

Za Ninin besprijekoran make-up pobrinuo se Saša Joković, a za frizuru Mijo Majhen. S ovakvim stajlingom naša pjevačica lako bi osvojila i oskarovski crveni tepih što potvrđuju i komentari njezinih pratitelja na Instagramu koji su pjevačicu zasuli komplimentima:

Haljina je prekrasna, bolja nego na Oscarima što viđamo.

Milion dolara Badrić.

Kakva divna žena.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju