Nina Badrić nastupila je na dodjeli glazbenih nagrada Top.hr Music Awards održanoj u hotelu Esplanade u Zagrebu. Naša zvijezda osvojila je i nagradu za pjesmu godine "Rekao si".

Galerija Nina Badrić na dodjeli glazbenih nagrada Top.hr Music Awards - 1 Nina Badrić na dodjeli glazbenih nagrada Top.hr Music Awards - 4 Nina Badrić na dodjeli glazbenih nagrada Top.hr Music Awards - 3 +1 Nina Badrić na dodjeli glazbenih nagrada Top.hr Music Awards  

Na svečanoj dodjeli nagrada Nina Badrić izgledala je vrlo zanosno i ženstveno odjevena u crvenu haljinu stvorenoj za dive. Nina je izabrala satensku toaletu koja seže do poda te ima nabore na predjelu trbuha i grudi.

Nina Badrić Nina Badrić: Salonke koje jedva drže nogu, ali izgledaju predobro

Nina Badrić Nina Badrić: Odijelo iz Asosa koje izgleda sjajno kada se nosi bez grudnjaka

Nina Badrić: Repriza wow kombinezona u kojem žene izgledaju mršavije Nina Badrić Nina Badrić Prugasti kombinezoni iz trgovina 2019. - 2 +3 Prugasti kombinezoni iz trgovina 2019. - 1

Senzualna haljina lijepo je naglasila putenu figuru pjevačice koja je stajling nadopunila s crvenim lakom na noktima, sjajnim ružem boje mesa i svježim make-upom na očima.

Nina Badrić na dodjeli glazbenih nagrada Top.hr Music Awards - 3 Nina Badrić na dodjeli glazbenih nagrada Top.hr Music Awards (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju