Nina Badrić na Instagramu je najavila svoj nastup u Beogradu na Music Awards Ceremony koja se održava danas u Štark Areni, uz fotografiju na kojoj nosi ženstvenu kombinaciju, a stajlingom dominiraju salonke s visokom tankom potpeticom.

Galerija

Stajling je to koji pokazuje da tri "obična" komada mogu biti dovoljna za dojam od milijun dolara. Nina Badrić izabrala je udoban bež kaput midi dužine sa širokom kragnom, crne hlače nalik tajicama tri četvrt duljine, a glavna zvijezda kombinacije bile su ženstvene crne salonke. Nina je izabrala model koji je s unutarnje strane otvoren i otkriva stopalo te ima vrlo tanku visoku potpeticu. Iako je riječ o modelu koji ne drži nogu najstabilnije i hodanje u takvim štiklama zahtijeva praksu, salonke izgledaju predobro.

Nina Badrić: Mrak kaput koji podjednako voli i tenisice i štikle

Outfit koji zaslužuje svaku pohvalu pjevačica je upotpunila velikim sunčanim naočalama četvrtastog okvira i klasičnom crnom torbom s kratkim ručkama.
 

 
Nadahnuti stilom Nine Badrić, u trgovinama smo pronašli nekoliko sličnih modela salonki kakve nosi i naša pjevačica, a izbor pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.