Nina Badrić uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama. Plijenila je poglede i upečatljivim izdanjem na otvorenju jednog novouređenog centra u Zagrebu.

Galerija Nina Badrić Cipele Amine Muaddi x AWGE Cipele Amine Muaddi x AWGE +0 Model Phoenix Amine Muaddi x AWGE

Nina Badrić na otvorenju centra pojavila se u trendovskoj kombinaciji u narančastoj boji s koje je bilo teško skrenuti pogled. Iskombinirala je narančaste hlače predimenzioniranih nogavica sa strukiranom bluzom koja je bila ukrašena perjem u istoj nijansi.

Poglede je privlačila i izborom obuće. Točnije, nosila je popularni model štikla Phoenix rumunjsko-jordanske dizajnerice Amine Muaddi koje su napravljene u suradnji s agencijom AWGE A$AP Rockyja krajem 2020. godine.

Model Phoenix Amine Muaddi x AWGE Model Phoenix Amine Muaddi x AWGE (Foto: Profimedia)

Sandale s otvorenom petom napravljene su od prozirnog materijala koje u potpunosti razotkriva stopalo kao da ništa nemate na njemu. Ukrašene su posrebrenim leptirom na predjelu prstiju koji proljepšava cipelu i čini je elegantnijom.

Nina Badrić na dodjeli nagrade Cesarica 2017. godine Wow cipele za vizualno produživanje nogu koje Nina Badrić nosi pet godina

Model Phoenix dolazi i potpeticom u obliku obrnute čaše za šampanjac koja je postala zaštitni dizajnerski znak Muaddinine obuće. Specifičan oblik potpetice visoke 9,5 centimetara pruža stabilnost pri kretanju, ali i vizualno produžuje noge te cijelu figuru.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju