Na četvrtoj, posljednjoj večeri ovosezonskog Cro a Portera revije domaćih dizajnera nisu propustile ni brojne poznate dame. A iz prvog reda podršku svojoj omiljenoj dizajnerici Matiji Vuici, dala je dugogodišnja promotorica svečanih haljina i dizajna koji odiše romatikom i ženstvenošću, Nina Badrić

Ovosezonski Cro a Porter, smjestio se u hangaru Croatia Airlinesa, koji je za najveće domaće modno događanje pretvoren u impozantnu modnu pistu. Na njoj su posljednju večer, koja je privukla brojne poznate dame, svoje kreacije predstavili Lokomotiva, TWINS by Begović & Štimac, Sonja Lamut , Ivamman i Matija Vuica.

Veteranka među spomenutim dizajnerima, Matija Vuica oduševila je brojne lepršavim kreacijama koje su nakon godina vjernosti dizajnerice neutralnim bojama i neizostavnim šljokicama, poprimile jednostavne ali opojne nijanse plave, zelene i crvene.

Neku od kreacija već je rezervirala najveća obožavateljica Matijinog dizajna, Nina Badrić. Obučena u crnu haljinu s elementima kože, pjevačica je prošetala jedno od svojih najelegantnijih izdanja. A besprijekoran dojam nimalo nije umanjio prizor bedara u škakljivoj pozi prekriženih nogu koji je otkrio celulit. No omražene rupice koje teško da ijednu ženu poštede svoje prisutnosti, pale su u drugi plan pred odličnim raspoloženjem pjevačice i poznatim šarmom kojim zrači.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju