Nina Badrić i ovo ljeto provodi u Jelsi na Hvaru i uživa u morskim aktivnostima poput kupanja i sunčanja. Sa svojim pratiteljima na Instagramu dijeli male privatne trenutke s odmora, ali i nadahnuća za modne igre.

Galerija Nina Badrić uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Reserved mini haljina, 359,90 kn H&M mini haljina, 60 kn +1 Stradivarius mini haljina, 159,90 kn

Nina Badrić u ljetnim mjesecima često bira laganu i lepršavu odjeću u kojoj se tijelo manje znoji i u kojoj nam nije vruće. Mini haljine se, pritom, nameću kao izvrstan odabir.

Mini haljine su fleksibilan odjevni komad koji se može nositi za odlazak na plažu, popodnevne kavice ili večernji izlazak. Na svojem primjeru pokazala je to i hrvatska pjevačica koja isti model haljine iskombinirala na dva različita načina.


Cvjetnu mini haljinu s kratkim rukavima ove godine nosi uz bijele tenisice i žutu platnenu torbu dok biciklom obilazi mjesta na otoku i obavlja svakodnevne sitnice.

Nina Badrić Nina Badrić: Model kupaćeg kostima koji najbolje kamuflira trbuščić

Isti model haljine prošle je godine nosila za večernji izlazak – te je kombinirala uz kožnatu torbicu i zlatne sandale na vezanje iz Asosa.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela cvjetnih mini haljina po uzoru na Ninu Badrić za dnevne i večernje prilike.

Reserved mini haljina, 359,90 kn Reserved mini haljina, 359,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju