Nina Badrić od samih početaka dodjele bila je redovita gošća diskografske nagrade Porin te je višestruka dobitnica te najprestižnije hrvatske glazbene nagrade. U petak, 28. travnja, održat će se jubilarna, 30. dodjela Porina, u Boćarskom domu u Zagrebu.

Galerija Nina Badrić na dodjeli Porina 2002. godine u Dubrovniku - 2 Nina Badrić na dodjeli Porina 2002. godine u Dubrovniku - 3 Nina Badrić na dodjeli Porina 2002. godine u Dubrovniku - 4 +5 Nina Badrić na dodjeli Porina 2002. godine u Dubrovniku

Ovogodišnja svečana dodjela bit će velika proslava 30. rođendana diskografske nagrade Porin, koja se prvi put održala 1994. godine. Na dodjeli četiri godine kasnije Nina Badrić osvojila je svoje prve Porine za najbolji album pop-glazbe te za najbolju žensku vokalnu izvedbu za album Personality.

Nina Badrić na dodjeli Porina 2002. godine u Dubrovniku - 4 Nina Badrić i Aki Rahimovski na dodjeli nagrada Porin 2002. u Dubrovniku (Foto: Dragan Matic/Cropix)

Nagradu za najbolju žensku vokalnu izvedbu osvojila je i 2001. za izvedbe na albumu Nina te 2004. za pjesmu Čarobno jutro, koja je proglašena i pjesmom godine. Ninin album Ljubav 2004. nagrađen je Porinom za album godine te Porinom za najbolji album pop i zabavne glazbe.

Nina Badrić na dodjeli Porina 2002. godine u Dubrovniku - 3 Nina Badrić na dodjeli Porina 2002. godine u Dubrovniku (Foto: Dragan Matic/Cropix)

Godina 2004. Nini Badrić bila je jedna od najuspješnijih u karijeri, s osvojene četiri nagrade Porin, a jedno od njezinih nezaboravnih porinovskih izdanja vidjeli smo dvije godine ranije, na dodjeli koja se održala 27. travnja 2002. u Dubrovniku. Pjevačica je nosila crnu haljinu do koljena asimetričnog kroja s jednim golim ramenom i dugačkim lepršavim rukavima.

Nina Badrić kao kuma: Crvena haljina kao savršen odabir za ljetno vjenčanje u Livnu Nina Badrić bila je vjenčana kuma Mariji Husar Rimac - 4 Nina Badrić bila je vjenčana kuma Mariji Husar Rimac - 5 Nina Badrić bila je vjenčana kuma Mariji Husar Rimac - 2 +3 Nina Badrić bila je vjenčana kuma Mariji Husar Rimac - 1

Atraktivnu poluprozirnu haljinu upotpunila je velikom ogrlicom s tirkiznim kamenčićima, a kamenčići iste boje nalazili su se i na crnim natikačama na jedan remenčić i visoku potpeticu. Istaknuli su se i plavi umetci koje je Nina stavila u kosu, a svojim stajlingom za Porine od prije 21 godinu pjevačica je podsjećala na Indijanku.

Nina Badrić u svjetlucavoj haljini koju su dodatno posebnom učinili rukavi i poseban detalj Nina Badrić Nina Badrić u travnju ove godine Nina Badrić nastupila u svjetlucavoj kombinaciji +0 Nina Badrić u crvenom odijelu i Aquazzura štiklama u veljači 2023.

Uoči jubilarne 30. dodjele diskografske nagrade Porin prisjetili smo se porinovskih izdanja Nine Badrić, a fotografije iz prošlosti pogledajte u galeriji na početku teksta.

Nina Badrić i Baby Dux na dodjeli Porina 2008. godine u Zagrebu Nina Badrić i Baby Dux na dodjeli Porina 2008. godine u Zagrebu (Foto: Neja Markicevic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju