Nina Badrić i Vlade Georgiev održali su prvi zajednički koncert u Belexpo centru u Beogradu. Kao velika ljubiteljica udobnih odjevnih kombinacija koje osiguravaju maksimalnu slobodu kretanja na pozornici, naša pjevačica i za ovaj je nastup odabrala outfit u svom prepoznatljivom stilu.

Nesputanost pokreta Nini Badrić imperativ je kada je riječ o biranju odjevnih kombinacija za koncerte. Naravno, važno je da cjelokupni stajling izgleda i efektno i atraktivno, a Nina i taj "uvjet" za scenski nastup uvijek uspješno zadovolji.

Slika nije dostupna Nina Badrić: Haljina iz Zare od 229 kuna dovoljna za izgled od milijun dolara

Tako je za beogradski koncert, prvi zajednički s pjevačem Vladom Georgijevim, njezin izbor bilo bijelo odijelo sa šljokicama sačinjeno od ležernog sakoa s crnim obrubom i lepršavih hlača trapez kroja. Odijelo djeluje vrlo udobno, poput pidžame, a zbog materijala od kojeg je sašiveno može biti i savršen izbor za doček Nove godine, bez obzira na to slavite li kod kuće ili na nekom organiziranom dočeku.

Nina Badrić velika je ljubiteljica udobnih, šik i vrlo nosivih odijela, a nema sumnja da takva odijela mogu zamijeniti i haljinu te biti jednako efektna i ženstvena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju