Nina Badrić i Vlade Georgiev održali su prvi zajednički koncert u Belexpo centru u Beogradu. Kao velika ljubiteljica udobnih odjevnih kombinacija koje osiguravaju maksimalnu slobodu kretanja na pozornici, naša pjevačica i za ovaj je nastup odabrala outfit u svom prepoznatljivom stilu.

Galerija Nina Badrić Nina Badrić u bijelom odijelu sa šljokicama - 4 Nina Badrić u bijelom odijelu sa šljokicama - 6 +2 Nina Badrić u bijelom odijelu sa šljokicama na koncertu u Beogradu

Nesputanost pokreta Nini Badrić imperativ je kada je riječ o biranju odjevnih kombinacija za koncerte. Naravno, važno je da cjelokupni stajling izgleda i efektno i atraktivno, a Nina i taj "uvjet" za scenski nastup uvijek uspješno zadovolji.

Nina Badrić Nina Badrić: Haljina iz Zare od 229 kuna dovoljna za izgled od milijun dolara

Tako je za beogradski koncert, prvi zajednički s pjevačem Vladom Georgijevim, njezin izbor bilo bijelo odijelo sa šljokicama sačinjeno od ležernog sakoa s crnim obrubom i lepršavih hlača trapez kroja. Odijelo djeluje vrlo udobno, poput pidžame, a zbog materijala od kojeg je sašiveno može biti i savršen izbor za doček Nove godine, bez obzira na to slavite li kod kuće ili na nekom organiziranom dočeku.

Nina Badrić: Donji dio trenirke od 240 kuna u kojoj je nemoguće prošetati neprimijećena Nina Badrić uvijek mami poglede svojim modnim kombinacijama Asos Weekend Collective gornji dio 240 kn, donji dio 240 kn Asos trenirka gornji dio +0 Asos trenirka donji dio

Nina Badrić velika je ljubiteljica udobnih, šik i vrlo nosivih odijela, a nema sumnja da takva odijela mogu zamijeniti i haljinu te biti jednako efektna i ženstvena.

Nina Badrić u bijelom odijelu sa šljokicama - 5 Nina Badrić u bijelom odijelu sa šljokicama na koncertu u Beogradu (Foto: Antonio Ahel/PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju