Nina Badrić bila je jedna od izvođačica na koncertu Hipnotiziran – Tribute to Dino Dvornik održanom u Zagrebu. Za nastup u čast neponovljivom glazbeniku i kralju funka Nina je odabrala outfit u ženstvenoj ružičastoj boji, istovremeno vrlo efektan i udoban.

Galerija Nina Badrić nastupila je na koncertu u čast Dini Dvorniku Nina Badrić u pidžama-odijelu iz Zare - 4 Nina Badrić u pidžama-odijelu iz Zare - 7 +3 Zara, 299,90 kn

Nina Badrić ljubiteljica je dobrih ženskih odijela, kao i high street trgovine Zara, iz koje su dva odijela u kojima smo glazbenicu vidjeli u razmaku od nekoliko dana. Nakon modela zmijskog uzorka iz starije Zarine kolekcije, za koncert u čast Dini Dvorniku Nina je odjenula ružičasto pidžama-odijelo iz nove kolekcije komercijalnog brenda.

Nina Badrić u pidžama-odijelu iz Zare - 6 Ružičasto odijelo iz Zare (blejzer 299,90 kn, hlače 229,90 kn) (Foto: www.zara.com)

Riječ je o modelu u žarkoj nijansi ružičaste s krupnim cvjetnim uzorkom u bijeloj boji, koji se sastoji od blejzera s pojasom oko struka te hlača visokog struka koje sežu do iznad gležnja. Uz odijelo koje krojem i udobnošću podsjeća na pidžamu ili kimono, pjevačica je nosila odlične štikle boje pudera s ružičastim špicom.

Nina Badrić: Odijelo iz Zare u kojem je nemoguće ostati neprimijećen Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +0 Hlače brenda Zara sa zmijskim uzorkom

Nina Badrić Potvrdile naše čitateljice: Nina Badrić u najboljoj i najudobnijoj ljetnoj haljini

S obzirom na to da je ružičasta jedna od najženstvenijih boja, brojne žene vole nositi poneki odjevni komad ili modni detalj u toj lijepoj i optimističnoj boji, a Nina Badrić sjajno je pokazala i koliko dobro izgleda kada čitavim outfitom dominira ružičasta.

Nina Badrić u pidžama-odijelu iz Zare - 1 Nina Badrić u pidžama-odijelu iz Zare (Foto: Zeljko Hladika/Pixsell)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju