Nina Badrić bila je jedna od izvođačica na koncertu Hipnotiziran – Tribute to Dino Dvornik održanom u Zagrebu. Za nastup u čast neponovljivom glazbeniku i kralju funka Nina je odabrala outfit u ženstvenoj ružičastoj boji, istovremeno vrlo efektan i udoban.

Nina Badrić ljubiteljica je dobrih ženskih odijela, kao i high street trgovine Zara, iz koje su dva odijela u kojima smo glazbenicu vidjeli u razmaku od nekoliko dana. Nakon modela zmijskog uzorka iz starije Zarine kolekcije, za koncert u čast Dini Dvorniku Nina je odjenula ružičasto pidžama-odijelo iz nove kolekcije komercijalnog brenda.

Riječ je o modelu u žarkoj nijansi ružičaste s krupnim cvjetnim uzorkom u bijeloj boji, koji se sastoji od blejzera s pojasom oko struka te hlača visokog struka koje sežu do iznad gležnja. Uz odijelo koje krojem i udobnošću podsjeća na pidžamu ili kimono, pjevačica je nosila odlične štikle boje pudera s ružičastim špicom.

Slika nije dostupna Potvrdile naše čitateljice: Nina Badrić u najboljoj i najudobnijoj ljetnoj haljini

S obzirom na to da je ružičasta jedna od najženstvenijih boja, brojne žene vole nositi poneki odjevni komad ili modni detalj u toj lijepoj i optimističnoj boji, a Nina Badrić sjajno je pokazala i koliko dobro izgleda kada čitavim outfitom dominira ružičasta.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju