Iza Nine Badrić još je jedan ispunjeni, sunčani vikend, koji je pjevačica provela u Puli. Tijekom boravka u Istri Nina je uživala u ljepotama Pule i Arene, a u slavnom amfiteatru se i fotografirala s gladijatorima. Na svom Instagramu objavila je fotografije i video tijekom šetnje gradom, a nosila je crnu haljinu koja glazbenici pristaje kao salivena.

Galerija Nina Badrić Nina Badrić nosi crnu haljinu s potpisom Victorije Beckham - 1 Nina Badrić nosi crnu haljinu s potpisom Victorije Beckham - 4 +2 Nina Badrić nosi crnu haljinu s potpisom Victorije Beckham

Modni minimalizam često je najbolji odabir za isticanje onog najboljeg na nama, s kombinacijama koje odišu jednostavnom elegancijom i ženstvenošću ne može se pogriješiti. A jednu takvu nepogrešivu odjevnu kombinaciju Nina Badrić pokazala je tijekom svog boravka u Puli ovaj vikend.

Prekrasna Nina savršeno se uklopila u prekrasnu Pulu, a pjevačica je kulturnim centrom Istre prošetala u crnoj midi haljini s potpisom Victorije Beckham. Riječ je o modelu iz Victorijine aktualne kolekcije koji izrazito laska ženskoj figuri. U dizajnu se ističu kratki lepršavi rukavi s prorezom, umjereni V izrez na leđima, decentni nabori na predjelu trbuha koji u trenu kamufliraju trbuščić, dok je donji dio lijepo lepršav i fluidan.

Crnu haljinu koja dolazi i u ljubičastoj, žutoj, bijeloj i zelenoj boji Nina je kombinirala s klasičnim bijelim salonkama na špic i visoku tanku potpeticu.

Sjajne Nina i Sunčica Badrić: Koju biste kombinaciju radije imale u svojem ormaru? Nina Badrić Nina i Sunčica Badrić Nina Badrić u kombinaciji koja joj stoji kao salivena +5 Promocija knjige Darija Srne - 5

Nina Badrić: Čizme s visokom potpeticom u kojoj žene izgledaju mrak Nina Badrić uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima CCC čizme, 179,16 kn H&M čizme, 971 kn +2 YSL čizme, 11.256 kn

Ono što radimo u životu odjekivat će u vječnosti, podijelila je Nina Badrić citat iz filma "Gladijator" uz fotografije iz pulske Arene na kojima pozira s dva gladijatora.

Kako nositi crnu haljinu sa stilom saznajte uz savjete Marka Grubnića: 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju