Pjevačica Nina Badrić jedna je od najbolje odjevenih žena s domaće glazbene scene, a svoje modne odabire nerijetko dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama. Ondje je istaknula da joj je prosinac najljepše vrijeme u godini, što možemo vidjeti i po najnovijoj kombinaciji.

Galerija Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić u crvenom +5 Nina Badrić

Nina je na svom Instagramu objavila fotografiju iz ugodnog ambijenta, odjevena u maksi crvenu haljinu koja joj stoji kao salivena.

Zatvorena haljina dugih rukava izgleda sofisticirano i nagovještava blagdane, a ujedno je i zavodljiva zbog izreza u području nogu.

Ipak, najzanimljiviji su dio njezina outfita vrlo efektne štikle. Zaigrale su njezinu kombinaciju s upečatljivim krugovima u bijeloj, crnoj i ružičastoj boji. 

Nina Badrić Nina Badrić (Foto: Instagram@Nina Badrić)

Detalji uvijek čine razliku, a svoju je kombinaciju Nina zaokružila zlatnom narukvicom. Kosu je oblikovala u elegantne valove, a prirodnu ljepotu naglasila suptilnim make-upom.

Ninu Badrić poznati stilist Marko Grubnić uvrstio je na popis najbolje odjevenih Hrvatica, a tko je još zasjeo na njegovu listu, možete pogledati u nastavku. 

"Hrvatska Monica Bellucci": Vatreno izdanje Nine Badrić u haljini dostojnoj Hollywooda Nina Badrić u crvenom Nina Badrić u crvenom Nina Badrić u crvenom +4 Nina Badrić u crvenom

Odlična boja, sjajan model: Štikle Nine Badrić dižu svaki stil, a koštaju svega 15 eura Nina Badrić na koncertu posvećenom Massimu Saviću Nina Badrić na koncertu posvećenom Massimu Saviću Nina Badrić u štiklama brenda Public Desire +2 Public Desire (Asos), 15,50 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju