Pjevačica Nina Badrić vikend je provela uživajući u Istri, a fotografije na kojima uživa u dobrom društvu i predivnom krajoliku podijelila je i sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Galerija Nina Badrić Victoria Beckham u tajicama Kendall Jenner u noćnom izlasku u tajicama +1 Jennifer Lopez u tajicama

Samo opušteno, napisala je Nina ispod fotografije na kojoj pozira u ležernoj kombinaciji u kojoj su jedna od glavnih zvijezda udobne tajice, kao stvorene za druženja u prirodi.

Uz tajice Nina je odjenula visoke sportske bijele čarape i tenisice brenda Adidas. Radi se o modelu Adidas EQT Gazelle.

Gornji dio kombinacije činili su bijela majica i bež baloner, koji je neizostavan dio proljetne garderobe.

Svojom kombinacijom Nina je potvrdila da se tajice mogu kombinirati uz gotovo sve komade iz ormara, od običnih majica preko elegantnih sakoa sve do popularnih balonera - i pritom biti dio sjajnih modnih kombinacija koje su istovremeno šik i udobne.

Victoria Beckham u tajicama Victoria Beckham u tajicama (Foto: Profimedia)

Osim Nine, i druge slavne dame rado nose tajice kao dio kombinacija za razne prigode. Vole ih, između ostalog, Victoria Beckham, Jennifer Lopez i Kendall Jenner, kojoj su tajice svojedobno bile odabir za izlazak u klub.

Uz balonere, traper, tenisice, štikle... Pogledajte kako se nose tajice na hrvatskim ulicama Tajice su čest prizor na hrvatskim ulicama Zagrebačko street style izdanje Zadarsko street style izdanje +5 Dubrovačko street style izdanje

Osim toga, tajice su čest prizor na hrvatskim ulicama, gdje ih domaće zaljubljenice u modu kombiniraju na razne načine.

Dubrovačko street style izdanje Dubrovačko street style izdanje (Foto: Bozo Radic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju