Mala crna haljina je vječni komad, modni klasik koji nikad ne izlazi iz mode i koji se nosi u svim prigodama.

Galerija Nina Badrić Mala crna haljina brenda Acler Mala crna haljina brenda Acler +1 Mala crna haljina brenda Acler

Svojedobno je i stilist Marko Grubnić u sklopu serijala Dreskod rekao da je mala crna haljina najbolja investicija koju žena može i treba imati u ormaru.

Nosiva je u apsolutno svim kombinacijama, od dnevnih varijanti, večernjih varijanti, poslovnih prilika, svečanosti. Dakle, mala crna haljina je nešto što uvijek morate imati u svom ormaru, rekao je Marko.

A supermoći male crne haljine svjesna je i Nina Badrić. U njoj pozira i na posljednjoj objavi na Instagramu.

Dobar posao u Sarajevu, napisala je pjevačica ispod fotografije na kojoj pozira u baš dobroj crnoj haljini brenda Acler. Kako na svojim stranicama navodi brend, mini haljina imena Eddington dizajnirana je da se ukopi svuda.

Mala crna haljina brenda Acler Mala crna haljina brenda Acler (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Haljina ima asimetrični gornji dio koji između ostalog ima i jedan spušteni rukav. Na prednjem dijeli haljina ima drapirane dijelove i efektni 3D dodatak na boku.

Nina je izdanje upotpunila srebrnim narukvicama, a njezini pratitelji poručili su joj da izgleda predivno.

Nina Badrić izgleda baš dobro u tajicama koje više nisu rezervirane samo za kućna izdanja Nina Badrić Zara, 19,95 eura Mango, 22,99 eura +4 Reserved, 7,99 eura

Nina Badrić: Kombinacija s tri različita uzorka izgleda top, ali uzorak na košulji je najljepši Nina Badrić Zara Gucci +0 Nina Badrić

Marko Grubnić je za serijal Dreskod složio i tri tri kombinacije u kojima je baza mala crna haljina. Pogledajte ih u nastavku.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju