Što muškarci zaista misle o ženama s kojima izlaze? Iako mnoge dame razmišljaju i analiziraju svaki postupak suprotnog spola, jedna mlada djevojka neugodno se iznenadila kad je dobila odgovor na to pitanje


Društvenim mrežama širi se poruka s Reddita koju je ostavila mlada djevojka nakon što u kući svoje simpatije otkrila papir koji ju je neugodno iznenadio.

Sviđa mi se prijateljev brat, i svi su me poticali da mu to priznam. Jučer smo svi zajedno bili u prijateljevoj kući i dok je bio moja simpatija bila vani, našla sam komad papira na stolu. Bila je to za i protiv lista... o meni.

Društvenim mrežama širi se poruka s Reddita koju je ostavila mlada djevojka nakon što u kući svoje simpatije otkrila papir koji ju je neugodno iznenadio. Točnije, pronašla je za i protiv listu koja je ismijavala sve njezine nesigurnosti.

Ta je lista bila vrlo kratka. Pisalo je da sam sitna te da sam „ljudska žena koja bi možda mogla spavati s njim“. Protiv lista je bila mnogo duža i pogodila je u sve moje nesigurnosti. Na njoj se ismijavao mojim zubima i glasu, te me nazvao priljepkom iako sam samo jednom izašla s njim. Napisao je da sam previše ženskasta i dosadna, uz još neke stvari.

Napisao je i da „nemam nikakvog plana u životu“. Nedavno sam pobjegla iz duge nasilničke veze, vratila sam se kući i borim se s PTSP-om. Napisao je i da bi uskoro trebao razmisliti kako da nađe neku drugu djevojku.

Slomljena sam. Nisam znala da je takav. Moji su osjećaji prema njemu nestali, ali vrlo sam povrijeđena. Ovo je iznimno osjetljivo vrijeme za mene jer sam upravo izašla iz nečega strašnog i nova sam na u odlasku na spojeve nakon fakulteta.


Ne mogu vjerovati da bi netko napisao tako nešto djetinjasto i okrutno. Što da sada napravim?


Korisnici ove digitalne platforme ujedinili su se u zgražanju i osuđivanju čina tog mladića te su odmah iskoristili priliku da utješe mladu djevojku koja je ostavila post pod nadimkom morlabo.

Mislim da bi bilo zabavno kad bi kod dijela "možda bi mogla spavati sa mnom“ stavila ne, hvala i vratila papir tamo gdje si ga našla, predložio je jedan korisnik Reddita.

Kao muškarac mogu pretpostaviti da je papir namjerno tamo ostavio da ga nađeš. To je okrutno i nevjerojatno djetinjasto. Jamčim ti da je tip nesretan sa svojim životom, jer nitko sretan ne može učiniti ovako nešto. Najbolji savjet koji ti mogu dati jest da ne stavljaš vlastitu sreću u tuđe ruke. Okruži se ljudima koji su dobri za tebe. Šaljem ti pozitivne vibracije, zaključio je drugi korisnik.

Izgleda da si izbjegla pogrešku za dlaku. Smatraj taj papir velikim darom, jer bi bila još više povrijeđena da si mu se približila i onda otkrila njegovo pravo lice. Nemoj trošiti energiju na njega. Budi sretna što nisi završila s njim, naglasio je treći korisnik Reddita.

Što biste vi napravili da se nađete u situaciji ove mlade djevojke?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju