Victoria Beckham je lice s naslovnice listopadskog broja američkog Voguea, u kojem će biti objavljeno njeno pismo upućeno sebi kad je imala 18 godina, a koje razotkriva neočekivane detalje o stavovima britanske dizajnerice


Victoria Beckham
je za listopadski broj Vogua napisala samoj sebi pismo po imenu 'What I wish I'd known' (Što bih voljela da sam znala) koje je uputila samoj sebi kada je imala 18. godina.

'Nisi najljepša niti najmršavija, niti najbolja u plesu na koledžu Laine Theatre Arts. Nikad se nisi uklapala, iako dijeliš stan s vrlo dragim djevojkama. Imaš grozne akne. Misliš da te ravnatelj stavio iza svih na pozornici završne školske predstave (u ponižavajućem kostimu od ljubičaste Lycre) jer si prepunašna da budeš u pravom planu,' dio je tog osobnog pisma koje razotkriva Victorijine nesigurnosti vlastitim izgledom.Britanska dizajnerica danas je poznata po odjeći koju s ponosom nose brojne slavne dame iz javnog života, no nije uvijek postizala modne pogotke. Dok je pjevala u popularnoj ženskoj grupi 'Spice Girls' nosila je osebujne komade kojih se danas prisjeća s osmijehom.

'Tako ćeš se dobro zabavljati s odjećom – plastična odijela za žene-mačke, ogrlice s natpisom, čudna plava kosa. Nikad ti neće pasti na pamet da izgledaš smiješno. Na dodjelama nagrada pojavljivat ćeš se u izdanjima poput transvestita ... Volim činjenicu da se osjećaš tako slobodno da se možeš izraziti.'Dizajnerica dodaje: 'Naučit ćeš, sazrjet ćeš, zamijenit ćeš štikle sa Stan Smith tenisicama, a mini haljine s bijelom košuljom.'

Cijelo pismo koje je Victorija Beckham napisala samoj sebi moći će se pročitati u američkom izdanju Vogua za listopad 2016. koji će se naći u prodaji od 8. rujna.

U fotogaleriji pogledajte modnu evoluciju Victorije Beckham.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju