Kada su u pitanju večernji izlasci, druženja ili proslave, Jennifer Lopez uglavnom se odijeva kao da ide na crveni tepih. Tako je i prilikom odlaska u restoran na večeru često možemo vidjeti u vrlo glamuroznim kombinacijama.

Glamur je ipak izostao prilikom proslave 50. rođendana njezine sestre Lynde Lopez. Dvije dame uputile su se u losanđeleski restoran Craig's, popularno okupljalište poznatih i slavnih u Zapadnom Hollywoodu.

Obje su bile odjevene ležerno, a Jennifer je poprilično iznenadila svojim odabirom cipela. Naime, latino diva u takvim prigodama obično nosi vrtoglave štikle, a ovaj put za večeru je odabrala - oksfordice.

S obzirom na to da paparazzi svakodnevno bilježe svaki njezin korak, nije teško ustanoviti kakve se cipele nalaze u njezinu ormaru, a na prste jedne ruke mogu se nabrojiti prigode u kojima je nosila oksfordice. Doslovno.

Oksfordice...

glasova:

Zadnji put u njima smo je vidjeli u listopadu prošle godine kada ih je spojila s predimenzioniranim hlačama i košuljom, a prije toga nosila je oksfordice 2013. godine prilikom odlaska u šoping.

S obzirom na to da nas je navikla na vrtoglave štikle i tenisice koje ne skida sa sebe, ovaj tip cipela svakako je iznenađenje i još jedan dokaz da nema toga što Jennifer ne može isfurati, čak i ako to nije nužno njezin stil.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju