Kada su u pitanju večernji izlasci, druženja ili proslave, Jennifer Lopez uglavnom se odijeva kao da ide na crveni tepih. Tako je i prilikom odlaska u restoran na večeru često možemo vidjeti u vrlo glamuroznim kombinacijama.

Galerija Jennifer Lopez u oksfordicama na proslavi sestrina rođendana Jennifer Lopez u oksfordicama na proslavi sestrina rođendana Jennifer Lopez u oksfordicama u listopadu 2020. +1 Jennifer Lopez u oksfordicama 2013.

Glamur je ipak izostao prilikom proslave 50. rođendana njezine sestre Lynde Lopez. Dvije dame uputile su se u losanđeleski restoran Craig's, popularno okupljalište poznatih i slavnih u Zapadnom Hollywoodu.

Jennifer Lopez u oksfordicama na proslavi sestrina rođendana Jennifer Lopez u oksfordicama na proslavi sestrina rođendana (Foto: Profimedia)

Obje su bile odjevene ležerno, a Jennifer je poprilično iznenadila svojim odabirom cipela. Naime, latino diva u takvim prigodama obično nosi vrtoglave štikle, a ovaj put za večeru je odabrala - oksfordice.

Jennifer Lopez u oksfordicama na proslavi sestrina rođendana Jennifer Lopez u oksfordicama na proslavi sestrina rođendana (Foto: Profimedia)

S obzirom na to da paparazzi svakodnevno bilježe svaki njezin korak, nije teško ustanoviti kakve se cipele nalaze u njezinu ormaru, a na prste jedne ruke mogu se nabrojiti prigode u kojima je nosila oksfordice. Doslovno.

Ankete

(8732) Oksfordice...

rezultati povratak glasova819
rezultati

Zadnji put u njima smo je vidjeli u listopadu prošle godine kada ih je spojila s predimenzioniranim hlačama i košuljom, a prije toga nosila je oksfordice 2013. godine prilikom odlaska u šoping.

Jennifer Lopez u oksfordicama u listopadu 2020. Jennifer Lopez u oksfordicama u listopadu 2020. (Foto: Profimedia)

S obzirom na to da nas je navikla na vrtoglave štikle i tenisice koje ne skida sa sebe, ovaj tip cipela svakako je iznenađenje i još jedan dokaz da nema toga što Jennifer ne može isfurati, čak i ako to nije nužno njezin stil.

Jennifer Lopez u oksfordicama 2013. Jennifer Lopez u oksfordicama 2013. (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju