Glumica Katie Holmes samo je jedna od brojnih zvijezda koje će ovih dana posjetiti Las Vegas.

Galerija Katie Holmes Katie na CinemaConu u kombinaciji Štikle Ulle Johnson +4 Ulla Johnson, 450 dolara (2980 kuna)

Naime, u tom američkom gradu održava se "CinemaCon 2019", konvencija u organizaciji američkog Nacionalnog udruženja vlasnika kinodvorana, na kojem će mnoge poznate osobe iz svijeta filmske industrije predstaviti svoje nadolazeće projekte.

Tako je Katie na konvenciji predstavila svoj novi film "Brahms: The Boy II", nastavak horora "The Boy" iz 2016. godine.

Katie na CinemaConu u kombinaciji Katie na CinemaConu u kombinaciji (Foto: Getty Images)

Lijepa 40-godišnjakinja pred okupljenu publiku u dvorani hotela "Caesars Palace" stigla je u kombinaciji koju od glave do pete potpisuje dizajnerica Ulla Johnson. Kombinacija se sastojala komada iz nove kolekcije njezina brenda - suknje s cvjetnim uzorkom, bijele bluze kratkih rukava ukrašene volanima te štiklama pod nazivom "Kiki".

Radi se o posebnom pletenom modelu štikli koje najavljuju velik ljetni trend. Upravo će obuća napravljena od pletene kože, neovisno o tome radi li se o štiklama, sandalama ravnih potplata ili natikačama, biti pravi hit sudeći prema viđenom na tjednima mode za sezonu proljeće/ljeto 2019. te novim kolekcijama komercijalnih modnih brendova. I dok se nekim ženama sviđaju, mnogo je onih koje su na društvenim mrežama izrazile svoje nezadovoljstvo zbog ovog trenda kazavši da im se ideja pletene kože ne sviđa.

Sviđaju li vam se pletene štikle?

glasova:

Inspirirana samurajskim oklopom, štikla Kiki napravljena je od raznobojne ručno pletene kože koja se delikatno prilagođava stopalu tijekom nošenja, piše na službenoj stranici Ulle Johnson, na kojoj se ovaj model prodaje po cijeni od 450 dolara (2980 kuna).

Ulla Johnson, 450 dolara (2980 kuna) Ulla Johnson, 450 dolara (2980 kuna) (Foto: Ulla Johnson)

Umjesto varijante s visokom potpeticom koja ima 10 centimetara, glumica je za sebe odabrala nižu varijantu s potpeticom od 5,5 centimetara.

U galeriji pogledajte nekoliko modela pletenih štikli po uzoru na Katie Holmes.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju