Mali korak u pravom smjeru je nužan da bi se smanjio negativan utjecaj na okoliš pa svaki novi beauty proizvod koji ide u tom smjeru dočekujemo s uzbuđenjem. Osim što su nježni prema prirodi, ovi su čistači za lice nježni i prema koži, a složit ćete se da je to kombinacija koju je teško nadmašiti.

Galerija NIVEA MagicBAR čvrsti čistač za intenzivni piling NIVEA MagicBAR čvrsti čistač za blistavo lijepu kožu NIVEA MagicBAR čvrsti čistač za blistavo lijepu kožu +3 NIVEA MagicBAR čvrsti čistač za nečistu kožu

Njega kože od velike je važnosti jer je ona naš najveći organ. Upravo zato mnogi brendovi svakom novom linijom idu korak dalje kako bi pronašli formulu koju će naša koža još više voljeti. Pritom valja imati na umu da je moguće pronaći proizvode koji su dobri za i našu planetu. Iz ljubavi prema koži i s poštovanjem prema okolišu NIVEA je tako osmislila kompaktne proizvode za čišćenje lica. Inovativni, održivi i s prirodnom formulom - NIVEA MagicBAR čvrsti čistači za lice osvojili su nas na prvu.

Ovi čistači su zapravo sindeti, čija je PH vrijednost neutralna i u skladu s PH vrijednosti kože. Dodatna prednost je i blaga formula optimalno prilagođena individualnim potrebama kože bez isušivanja pa ove čistače možete koristiti neovisno o tipu kožu.

No ovisno o rezultatu koji želite postići, možete birati između tri varijante. Svi su napravljeni bez sastojaka životinjskog podrijetla i pakirani u papirnatoj ambalaži koja se može u potpunosti reciklirati.

NIVEA MagicBAR čvrsti čistač za blistavo lijepu kožu NIVEA MagicBAR čvrsti čistač za blistavo lijepu kožu Foto: NIVEA

Za sve koji traže održive proizvode za dubinsko čišćenje i matirani izgled kože sa zdravim sjajem tu je NIVEA MagicBAR čvrsti čistač s ekstraktom ruže i vitaminom E. S blagom formulom bez sapuna i mikroplastike te 99 posto prirodnih sastojaka temeljito čisti i ostavlja kožu blistavom. Vitamin E jedan je od omiljenih beauty sastojaka jer pomaže koži u zadržavanju prirodne vlažnosti i djeluje protuupalno, dok ekstrakt ruže jača i umiruje kožu.

NIVEA MagicBAR čvrsti čistač za intenzivni piling NIVEA MagicBAR čvrsti čistač za intenzivni piling Foto: NIVEA

Aktivni ugljen sve češće viđamo u proizvodima za njegu jer je magnet za privlačenje i apsorbiranje toksina i nečistoća. Stoga je za temeljito čišćenje lica i matiran izgled odlična opcija NIVEA MagicBAR čvrsti čistač za intenzivni piling s aktivnim ugljenom. Formula ne sadrži sapun ni mikroplastiku i sa 100 posto sastojaka prirodnog porijekla nudi najbolje od prirode.

NIVEA MagicBAR čvrsti čistač za nečistu kožu NIVEA MagicBAR čvrsti čistač za nečistu kožu Foto: NIVEA

Za one koji imaju problematičnu kožu osmišljen je NIVEA MagicBAR čvrsti čistač za nečistu kožu. Uz glinu i ekstrakt zelenog čaja sadrži 99 posto sastojaka prirodnog podrijetla, a njegova formula bez sapuna i mikroplastike savršeno je prilagođena pH vrijednosti kože.

Nakon što odaberete onaj koji je najbolji za vašu kožu, čuvajte okoliš i pakiranje bacite u za to predviđeno mjesto. Papirnatu ambalažu NIVEA MagicBAR čvrstih čistača moguće je u potpunosti reciklirati jer se sastoje od održivog, FSC-certificiranog papira i recikliranih materijala. Osim toga, ne koriste se dodatni materijali za pakiranje kako bi se ambalažni otpad sveo na minimum.

Za čisto i njegovano lice, dobro navlažite ruke i nježno zapjenite NIVEA MagicBAR između dlanova. Ravnomjerno nanesite pjenu na kožu lica i umasirajte je izbjegavajući kontakt s očima te na kraju isperite lice vodom. MagicBAR piling varijante nanesite direktno na lice te isperite vodom. Pri pranju lica smanjite potrošnju vode koliko god je to moguće i uživajte u osjećaju mekane kože. 

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom NIVEA po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju