“Više srca u kozmetici” – jest slogan kojim se vodi poznati beauty brend hej ORGANIC i iz kojeg je nastala nova održiva i suvremena prirodna kozmetika. Njihovi proizvodi pružaju bolji osjećaj na koži pritom naglašavajući prirodnu ljepotu. Kako naša koža zaslužuje samo najbolje, njihovi vrlo učinkoviti sastojci pružaju 100% prirodnu alternativu našoj postojećoj rutini njege kože.

Galerija hej ORGANIC hej ORGANIC hej ORGANIC +5 hej ORGANIC

hej ORGANIC koristi prirodne sastojke iz poštenog i održivog uzgoja, 100 % je veganski i certificiran od strane organizacija THE VEGAN SOCIETY i NATRUE. hej ORGANIC je namijenjen svima koji žele savjesniju njegu i kojima su pitanja poput održivosti i društvene odgovornosti jednako važna kao prirodni aktivni sastojci i cool dizajn.

hej ORGANIC hej ORGANIC Foto: PR

Bez parafina, parabena, silikona, parfema, mineralnih ulja, sintetičkih bojila. hej ORGANIC proizvodi pružaju bolji osjećaj na koži pritom naglašavajući prirodnu ljepotu. Njihove slasne mazalice moći ćemo isprobati na našem eventu Beautyfest koji se održava 19. listopada u Esplanade Zagreb Hotel-u s početkom u 17h, i tako doživjeti svu moć njihovih sastojaka Cactus, Naked i Sensitive linije na vlastitoj koži.

Cactus svestrana linija namijenjena je njezi svih tipova kože. Organsko ulje sjemenki i hidrolat opuncije podržavaju regeneraciju stanica i održavaju mladenački izgled kože. Vrijedno antioksidativno biljno ulje, s visokim udjelom linoleinske kiseline, ima svojstva zatezanja kože i sprječava iritaciju kože, staračke pjege i oštećenja od svjetla. Ovaj aktivni sastojak ne samo da hrani kožu, već je i štiti, obnavlja i održivo regenerira. Opuncija ima izvrsna svojstva za njegu kože, a pritom je i vrlo održiva. Raste u najtežim uvjetima i treba malo vode. Na taj način možemo kombinirati naš cilj optimalne prirodne njege kože s visokim stupnjem održivosti.

hej ORGANIC hej ORGANIC Foto: PR

Naked linija namijenjena je masnoj i mješovitoj koži sklonoj nečistoćama, mrljama i prekomjernoj proizvodnji sebuma. Linija za njegu bez parfema koja impresionira svojim visoko učinkovitim i 100% prirodnim aktivnim sastojcima. Sadrži azelainsku kiselinu, bacuchiol, ekstrakt marelice i cink. Pomaže u postizanju blistavog i ujednačenog tena. Posebnosti ove linije su prvi certificirani enzimski piling u prahu, kao i Naked Glow boosting krema koja ujedno služi i kao primer.

Sensitive proizvodi su posebno kreirani za suhu i osjetljivu kožu. Ovaj tip kože zahtijeva intenzivnu zaštitu od utjecaja okoline i treba ju posebno njegovati. Naša izrazito lagana tekstura i blagi sastojci kao što su ekstrakt zobi i kamilice, ulje konoplje i parfem na bazi eteričnih ulja, bez alergena, osiguravaju umirenje osjetljive kože, a s druge strane potiču razvoj prirodne zaštitne barijere. Linija sensitive certificirana je i kao klimatski neutralna.

hej ORGANIC hej ORGANIC Foto: PR

Svi želimo najbolje za svoju kožu, dok smo istovremeno nježni i prema prirodi. Podignite rutinu njege kože na višu razinu s prirodnom kozmetikom hej ORGANIC koje možete isprobati na našem Beautyfestu koji će se održati 19.listopada u Esplanade Zagreb Hotel-u u 17h. Oni će tamo predstaviti svoje proizvode i savjetovati vas o tome kako treba izgledati vaša rutina njege kože.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju