Svoja pojavljivanja u javnosti samozatajna Vanja Modrić uglavnom je svela na prisustvovanja važnim sportskim događanjima ili onim popratnim poput dodjela sportskih nagrada.

Galerija Crkveno vjenčanje Vanje i Luke Modrića Vanja Modrić na dodjeli Zlatne lopte 2016. godine Vanja Modrić 2018. na 67. izboru Sportaša godine Sportskih novosti +7 Vanja Modrić 2018. na dodjeli FIFA Football Awards

Supruga Luke Modrića, kapetana hrvatske nogometne reprezentacije i igrača Real Madrida, uvijek je odjevena decentno i elegantno u tim prigodama. Danas se prisjećamo njezinih dosad najboljih modnih izdanja.

Jedno je svakako i ono svadbeno. Nakon građanskog vjenčanja 2010. godine, Vanja i Luka organizirali su i crkveno koje se održalo u lipnju 2011. godine, u zagrebačkoj crkvi Majke Božje Lurdske.

Crkveno vjenčanje Vanje i Luke Modrića Crkveno vjenčanje Vanje i Luke Modrića (Foto: Boris Kovacev/Cropix)

Vanja je pred oltar došla u vrlo jednostavnoj i nadasve romantičnoj čipkastoj vjenčanici bijele boje s kratkim rukavima i bisernim detaljem u obliku cvijeta. Kombinirala ju je sa sandalama niske potpetice, također ukrašenim bisernim aplikacijama.

Vanja Modrić voli nositi haljine Helena i Vanja vole jednostavnost, koja supruga nogometaša ima bolji stil?

Na dodjeli Zlatne lopte u organizaciji FIFA-e, održanoj 2016. u Zürichu, pokazala je vjernost klasičnim i svevremenskim komadima. Od glave do pete nosila je komade modne kuće Dolce & Gabbana. Nosila je njihovu elegantnu čipkastu haljinu midi-kroja uz čipkaste salonke s ukrasom od kristala i efektnu torbicu s kristalnim cvjetnim motivima.

Vanja Modrić na dodjeli Zlatne lopte 2016. godine Vanja Modrić na dodjeli Zlatne lopte 2016. godine (Foto: Guliver Images)

Na pariškoj dodjeli Zlatne lopte 2018. godine dokazala je da "gola" haljina itekako može izgledati profinjeno. Odjenula je model modne kuće Valentino s visokim ovratnikom, ukrašen decentnim vezom.

Vanja Modrić 2018. na dodjeli Zlatne lopte Vanja Modrić 2018. na dodjeli Zlatne lopte (Foto: Guliver Images)

Izgledala je fantastično 2019. godine na premijeri biografskog dokumentarca "El Corazon de Sergio Ramos" održanoj u Madridu. Nosila je bijelo odijelo klasična kroja sa srebrnim đtiklama i torbiom modne kuće Saint Laurent.

Zavirite u galeriju i provjerite koja se još izdanja Vanje Modrić nalaze na popisu najboljih. Tko zna, možda ćemo u sklopu nadolazećeg Europskog prvenstva u nogometu vidjeti i neko novo izdanje koje će ući u ovih 10.

Euro 2024. pratite na portalu gol.hr.

Vanja Modrić 2019. na premijeri dokumentarca o Sergiju Ramosu Vanja Modrić 2019. na premijeri dokumentarca o Sergiju Ramosu (Foto: Profimedia)

Luka i Vanja Modrić Torbica je top! Ležerno izdanje Vanje Modrić za suprugov veliki dan

Vanja Modrić "Zimska" jaknica Vanje Modrić može se nositi i usred ljeta

Vanja Modrić Posebna haljina u kojoj je trudna Vanja Modrić prije 13 godina blistala na vjenčanju pred matičarem

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju