Poput mnogih žena, i 50-godišnja Zagrepčanka Božica nezadovoljna je s viškom kilograma. Probala je mnoge dijete no kilogrami bi se uvijek vratili. Sada je odlučila smršavjeti deset kilograma do rujna, a dva kilograma već je skinula

'Estetika je na prvom mjestu kod žena, ali najbitnije je zdravlje. Teško hodam i muči me jutarnja ukočenost', kaže Zagrepčanka Božica koja je probala mnoge dijete no kilogrami bi se uvijek vratili. A onda je prije nekoliko godina oboljela od reumatoidnog artritisa pa su promjene postale neophodne, odnosno morala je izgubiti višak kilograma. 

Zadala si je zadatak smršavjeti deset kilograma do rujna. Bitku s kilogramima započela je prije mjesec dana. Krenula je sa 75 kila, a sada ima 73. Umjesto šetnje više joj odgovara nordijsko hodanje koje prakticira svaki dan, promijenila je i način prehrane te jede više ribe i bijelog mesa.

Kako voli slatko u shakeove od povrća često ubaci i pokoju slatku jabuku, naranču ili ananas. U svakodnevnoj prehrani ostavilo je mjesto i dodatku prehrani na biljnoj bazi. Odabrala je Ideal Slim iz Dietpharma.

Ideal Slim sadrži smeđu morsku algu Ascophyllum nodosum koja doprinosi održavanju normalne tjelesne mase te inhibira probavne enzime tako što smanjuje apsorpciju ugljikohidrata i masti. Na taj način se smanjuje ukupni kalorijski unos.

Kako napreduje Božičin obračun s kilogramima pogledajte u prilogu InMagazina.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju