U životu španjolske princeze Leonor započelo je novo veliko poglavlje. Leonora se upisala na cijenjeni koledž UWC Atlantic koji se nalazi u Walesu i zbog toga se preselila u Veliku Britaniju.

Kraljica Letizia, kralj Felipe VI. i princeza Sofia dopratili su je na aerodrom s kojeg je odletjela u svoj novi privremeni dom u kojem će provesti dvije godine.

Očekivano, s obzirom na to da se dosad nisu odvajali na dulje vrijeme, oproštaj od princeze bio je vrlo emotivan za njezine roditelje i sestru. Obitelj se izgrlila i potom mahnula Leonori koja se veselo uputila u novu životnu avanturu.

Mami Letiziji moda je ovaj put bila zadnja na pameti. Iako su ih pratili službeni fotografi kraljevske palače kako bi ovjekovječili ovaj trenutak, Letizia se nije zamarala s modom te je odjenula vrlo jednostavnu i udobnu kombinaciju kakva i priliči običnom odlasku na aerodrom.

U ovom izdanju dominirali su bijeli komadi. Odabrala je traperice, majicu i tenisice u bijeloj boji, a nadopunila ih je jaknom bež nijanse.

Letiziju zapravo jako rijetko imamo prilike vidjeti u trapericama, pogotovo bijelim i širokim. Ovakav model gotovo nikad ne viđamo na našim ulicama na kojima prevladavaju varijante skinny varijante u klasičnim bojama poput plave, crne i sive.

Bijele traperice širokog kroja...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju