Izvanredna snaga čišćenja koja ne ostavlja tragove te čuva boje i teksturu tkanina važni su i zvijezdama u njihovom poslu – glumici i dizajnerici Katarini Baban te chefu Damiru Tomljanoviću.

Svaka priča o uspjehu je različita, ali u pozadini svake od njih je neizmjerno puno rada i promišljanja, slažu se sudionici panela u organizaciji Procter&Gamblea koji je predstavio novi Ariel Aqua Powder u varijanti Oxy Extra Hygiene, koji kao što mu ime govori osigurava dodatnu higijenu.

Na panelu su sudjelovali Katarina Baban, glumica koja je svoj zvjezdani status dokazala u još jednom području – modnom dizajnu, te chef Damir Tomljanović koji u svakodnevnom radu pokazuje da uspjeh nije slučajan. Sudionica panela je bila i direktorica tvrtke Procter&Gamble za Hrvatsku i Sloveniju, Nikolina Silov Konjevoda, a s njima je razgovarala glumica Mirna Medaković Stepinac.
Ariel Aqua Powder predstavlja inovativnu formulu uz koju su zrnca praškastog deterdženta još manja i u potpunosti topiva u vodi pri čemu ne ostavljaju tragove na tkaninama.

Ariel kampanja Panel radionica u organizaciji Procter & Gamblea (Foto: PR)

Učinkovito uklanjanje mrlja se postiže čak i na temperaturi od 30 stupnjeva. Istodobno, uz besprijekornu čistoću postiže se i dugotrajnije očuvanje teksture i boje, što je važno u održavanju kvalitete odjeće, ali i tkanina u vrhunskim restoranima. Zvjezdanom statusu mnogih profesionalaca doprinosi i Ariel.

Nije bitno jeste li na putu do vrhunskih rezultata ili ste ih već postigli. U oba slučaja ne možete sebi dopustiti korištenje proizvoda koji će anulirati trud i uloženo znanje. Kulinarstvo je vještina, timski rad i svakodnevno izlaganje različitim ukusima i okusima. Ono što je neupitno je besprijekorna čistoća koja je meni iznimno važna jer se tek tada mogu do kraja posvetiti sastojcima koji nose moj kulinarski potpis, izjavio je chef Damir Tomljanović.

U vremenu u kojem modna industrija predstavlja i do 10 kolekcija na godinu, sve je veći fokus na kvalitetnim tkaninama i bezvremenskim modelima koji neće izblijedjeti nakon nekoliko pranja.

Prilikom kreiranja odjeće stalno vodim računa o dugotrajnosti jer vjerujem da je stil važniji od broja odjevnih predmeta koje imamo u ormaru. Održavanje odjeće i tzv. slow fashion postaju sve važniji zbog klimatskih promjena i zato pozdravljam inovacije koje pomažu održavanje vrhunske kvalitete. Pranjem na 30 stupnjeva postižemo značajnu razliku, izjavila je glumica i dizajnerica, Katarina Baban.

Osim Ariel Aqua Powdera u varijanti Oxy Extra Hygiene za dodatnu higijenu, kompanija Procter&Gamble kupce podsjeća i na ostale Arielove proizvode koji oduševljavaju inovacijama u uklanjanju nečistoće, održavanju tkanina, ali u iskoraku kod zaštite okoliša.

Ariel Aqua Powder dio je šire inicijative na kojoj Procter&Gamble radi već godinama. Znanstvenici neprestano usavršavaju superiorno pranje rublja i uklanjanje mrlja koje je sad moguće već i pri pranju od 30 stupnjeva. Drugi cilj je smanjivanje ekološkog otiska što je vidljivo već pri pranju na nižim temperaturama. Ariel je robna marka s pet zvjezdica i do tog statusa je došao zahvaljujući predanom radu koji traje od 1967. godine, izjavila je direktorica tvrtke Procter&Gamble za Hrvatsku i Sloveniju, Nikolina Silov Konjevoda.

Osim praškastih deterdženata, u Hrvatskoj su dostupni i Arielovi tekući deterdženti te kapsule. Na panelu je spomenuta i inovacija koju uvodi partnerska tvrtka Electrolux, a to je mogućnost pranja rublja uz posebnu ladicu za Ariel kapsule koje nije potrebno ubacivati u bubanj perilice.

Electrolux 30 je novih 40: Sedam koraka za pranje rublja koji čuvaju vašu odjeću i okoliš

Greška koju radimo kad peremo rublje Greška kod pranja rublja zbog koje nesvjesno širimo bakterije

Deset perilica Electrolux PerfecCare 700 je moguće osvojiti putem nagradne igre u trgovačkom lancu Plodine kupnjom bilo koja dva Procter&Gamble proizvoda – Ariel, Dash i/ili Lenor.

Nagradna igra traje do 31. svibnja, a više informacija možete pronaći na: https://nagradnaigra.com.hr/pg-nagradna-igra-2022-uz-ariel-dash-i-lenor-plodine-cista-desetka/.

Ariel kampanja Učinkovito uklanjanje mrlja se postiže čak i na temperaturi od 30 stupnjeva (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju