Do Božića ima još dosta vremena, ali navikli smo da se u trgovinama već u listopadu, a negdje i ranije, police pune božićnim artiklima. Mnogima se odmah zacakle oči kada vide sve te blještave, slatke, svjetlucave božićne ukrase i detalje za ukrašavanje doma.

Galerija Božićna kolekcija iz trgovine H&M Home H&M Home, 7,99 eura H&M Home, 9,99 eura +12 H&M Home, 9,99 eura

Za dva i pol mjeseca proslavit ćemo još jedan Božić, a mnogima je najdraži dio tog blagdana upravo ukrašavanje doma. Nepisano je pravilo da se s božićnim dekoracijama ne može pretjerati, kao ni s ukrašavanjem započeti prerano, pa tako neki već u studenom počnu s dekoriranjem.

H&M Home, 7,99 eura H&M Home, 7,99 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Ljubitelje Božića razveselit će informacija da je u online trgovinu H&M Home stigla nova božićna kolekcija pa pripreme već sada mogu početi. Štoviše, s nekim blagdanskim ukrasima i detaljima iz te kolekcije već sada možete dekorirati dom jer nisu "previše božićni" i s njima ćete na vrlo suptilan način u svome domu najaviti dolazak božićnog razdoblja.

H&M Home, 19,99 eura H&M Home, 19,99 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Iz kolekcije smo izdvojili dekorativne detalje poput tamnozelenih ukrasnih jastuka, svijeća, bijelog svijećnjaka u obliku jelke, crne girlande, stolne svjetiljke u obliku zvijezde, stolnjaka sa zlatnom zvijezdom padalicom, staklenke za med ukrašene zlatnim zvijezdama, a kako je tek zgodan dozator za sapun s pumpicom u obliku orašara.

H&M Home, 9,99 eura H&M Home, 9,99 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Božićno ukrašavanje doma Zbog čega je uranjeno božićno kićenje doma zapravo jako dobro?

Ako i vi jedva čekate staviti božićni jastučić na trosjed, popiti kavu iz božićne šalice ili zapaliti svijeću u obliku borića, u fotogaleriji na početku teksta pronađite 15 detalja iz božićne kolekcije H&M Home kojima već sada možete ukrasiti dom.

H&M Home, 5,99 eura H&M Home, 5,99 eura (Foto: H&M Home, 5,99 eura)

"Divan život": Najljepša rečenica iz voljenog božićnog filma koja je i danas mnogima nadahnuće Karolyn Grimes glumila je Zuzu Bailey u kultnom filmu 'Divan život' - 4 Karolyn Grimes glumila je Zuzu Bailey u kultnom filmu 'Divan život' - 5 Karolyn Grimes glumila je Zuzu Bailey u kultnom filmu 'Divan život' - 2 +2 Karolyn Grimes glumila je Zuzu Bailey u kultnom filmu 'Divan život' - 1

"Sam u kući": Riješite kviz i saznajte koliko dobro poznajete omiljeni božićni film Prizori iz filma Sam u kući - 2 Prizori iz filma Sam u kući - 3 Prizori iz filma Sam u kući - 4 +2 Prizori iz filma Sam u kući - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju