Na pitanje koji im je omiljen blagdanski film, mnogi će bez razmišljanja odgovoriti – „Sam u kući“. Ako slučajno i nije među najdražima, definitivno spada na listu najgledanijih.

Galerija Prizori iz filma Sam u kući - 2 Prizori iz filma Sam u kući - 3 Prizori iz filma Sam u kući - 4 +2 Prizori iz filma Sam u kući - 5

Legendarna američka komedija redatelj Chrisa Columbusa imala je svjetsku premijeru 19. studenog 1990. godine, a u Hrvatskoj je premijerno prikazana 22. prosinca 1990. godine, prije točno 28 godina.

Priča o malenom Kevinu McCallisteru kojeg roditelji zabunom ostavljaju samog kod kuće te njegovim dogodovštinama koje uključuju i borbu protiv provalnika, osvojila je srca gledatelja diljem svijeta.

Ako vjerujete da ste dobar poznavatelj filma, sada je pravo vrijeme da testirate svoje znanje. U nastavku riješite kviz koji će vam otkriti jeste li uistinu fan filma "Sam u kući" ili biste ipak trebali ponoviti gradivo i pogledati reprizu.

15 zanimljivosti iz filma Sam u kući koje će vas šokirati i dobro nasmijati Prizori iz filma Sam u kući - 2 Prizori iz filma Sam u kući - 5 Prizori iz filma Sam u kući - 4 +2 Prizori iz filma Sam u kući - 3

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju