Dizajnerica Diana Viljevac predstavlja novu kolekciju i kampanju vjenčanica za sezonu 2018.

Galerija Nova bridal kampanja Diane Viljevac (Foto: Karmen Poznić) Nova bridal kampanja Diane Viljevac (Foto: Karmen Poznić) Nova bridal kampanja Diane Viljevac (Foto: Karmen Poznić) +5 Vjenčanice dolaze u bijeloj, ivory, puderastoj i boji pijeska. (Foto: Karmen Poznić) Svakom novom kolekcijom dizajnerica unosi inovativnost u svoj dizajn te je ovaj put dizajnirala kolekciju vjenčanica koja se sastoji od 12 novih modela.

Diana je upravo osluškujući zahtjeve i želje žena dizajnirala 12 idealnih vjenčanica u kojoj će svaka buduća mlada pronaći upravo ono što je željela. Riječ je o haljinama od kojih svaka priča svoju priču, svaka je posebna i unikatna bilo da je riječ o izboru materijala, kroja ili boje.

Promišljeni dizajn istovremeno ih čini klasičnim i modernim, a svaka vjenčanica se može i dodatno prilagoditi željama klijentica u dogovoru s dizajnericom

Bilo da je riječ o jednostavnim ili raskošnim vjenčanicama, u Showroomu Diane Viljevac ostvarit ćete sve svoje želje za vaš najljepši dan u životu.

Ovakav promišljeni dizajn svakoj vjenčanici naglašava eleganciju i gracioznost i istovremeno ih čini klasičnima i modernima. Svaka se vjenčanica može dodatno prilagoditi željama klijentica u dogovoru s dizajnericom.

Ovo je moja druga bridal kolekcija i s njom sam htjela postići idealan balans između tradicionalnog i modernog pristupa vjenčanicama. Upravo s ovih 12 modela htjela sam olakšati izbor svakoj budućoj mladi u potrazi za 'onom pravom', izjavila je dizajnerica.

Vjenčanice dolaze u bijeloj, puderastoj, boji bjelokosti te boji pijeska. Nova bridal kampanja Diane Viljevac (Foto: Karmen Poznić) Svaka vjenčanica je posebna, bilo da je riječ o izboru materijala, kroja ili boje (Foto: Karmen Poznić) Foto: Karmen Pozni?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju