Luksuzni parfemi intenzivnog mirisa savršena su oda snažnim ženama koje točno znaju što žele u životu. Odabir odgovarajućeg mirisa lako postaje produžetak njihove snažne osobnosti. Uz bočicu najdražeg mirisa koji će im omogućiti da nesputano izraze svoju autentičnost u bilo koje doba dana, snažna žena spremna je pokoriti svijet.

  Galerija Miris je poput nevidljivog potpisa koji biramo nositi sa sobom, tajanstvena nota koja otkriva mnogo toga o nama YSL Libre L'Absolu Platine YSL Libre L'Absolu Platine +5 YSL Libre L'Absolu Platine

Miris je poput nevidljivog potpisa koji biramo nositi sa sobom, tajanstvena nota koja otkriva mnogo toga o nama. Parfem koji biramo nositi odraz je naše jedinstvene osobnosti i ubrzo postaje jezik kojim ćemo nesvjesno komunicirati s okolinom i otkriti o sebi ono što riječima često ne možemo.

Spremna na rizik kako bi iskusila, doživjela i osjetila – snažna i nemirna žena spremna je učiniti sve kako bi ostvarila svoje snove. Osim što svoju osobnost ističe jedinstvenim načinom odijevanja i odabirom nakita pomno pazeći na svaki detalj, žena jakog karaktera odana je snažnim i intenzivnim parfemima koji joj omogućuje da svoju snagu prema svijetu iznese na jedinstven način, ostavljajući iza sebe nezaboravan mirisni trag.

Zahvaljujući parfemu YSL Libre L'Absolu Platine snažna je žena napokon dobila svoga vjernog saveznika s kojim će pokazati koliko je drska njezina unutarnja moć. Taj kultni miris nepogrešivog luksuza život će pretvoriti u igru u kojoj vrijede samo njezina pravila.

YSL Libre L'Absolu Platine YSL Libre L'Absolu Platine (Foto: PR)

Prestiž s dodirom platine koja ostavlja bez daha i priziva slobodu

Parfem YSL Libre L'Absolu Platine inspiriran je platinom, vrhunskim materijalom koji odražava rijedak luksuz i čistu raskoš. Parfem intenzivnog mirisa iz ove bočice koja budi čistu požudu na sve snažne žene djelovat će kao konstantni podsjetnik da za nju ne vrijede bilo kakva ukalupljivanja jer će njezina snažna ženska aura uvijek pronaći svoj jedinstveni put i koračajući njime, slijedit će svoja uvjerenja pod svaku cijenu, bez ikakva straha.

Baš kao i komad luksuznog platinastog komada nakita koji se nosi samo u posebnim prilikama, bočica ovog parfema na kojoj je legendarni logotip YSL svjetlucajućeg, zlatnog sjaja, postat će predmet apsolutne požude uz čiju će goruću snagu snažne žene svaku priliku učiniti posebnom.

YSL Libre L'Absolu Platine YSL Libre L'Absolu Platine (Foto: PR)

Pikantan i zagonetan miris te cvjetne raskoši u bočici čini cvijet naranče iz Maroka te lavanda iz Francuske. Uz miris cvjetova bourbon vanilije s Madagaskara kao baznom notom s kojom je dodatno naglašena njegova sočnost zajedno tvore nenadmašni luksuz koji je imperativ nositi. Miris je neizrečena emocija koju se snažna žena ne boji pokazati i silna žudnja koju se ne boji osjetiti.

Najsnažnija francuska riječ iza koje se skriva čista moć

Miris po kojemu je lako ostati zapamćen namijenjen je Yves Saint Laurent ženama koje su spremne iskoristiti svaku priliku kako bi zasjale svojim punim sjajem. Dok u sebi čuvaju silnu moć s kojom su spremne osvajati, ne postoji nijedna druga riječ na koju će pomisliti dok bez straha uzimaju sve pred sobom osim – libre, najsnažnija francuska riječ, zbog koje se moć slobodne i nesputane žene čini gotovo opipljivom.

Sigurna u sebe i spremna riskirati, snažna žena rado će prigrliti moć koju parfem YSL Libre L'Absolu Platine skriva u svojoj bočici. Miris uz koji sloboda postaje jedina mogućnost, a eksperimentiranje i pomicanje vlastitih granica jedini put za sve žene koji se jedva čekaju stopiti sa svojim intenzivnim unutarnjim osjećajima kojih se više ne plaše.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Loreal po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju