Proljeće je jako blizu i u potrazi smo za odjevnim komadima koji će tople i sunčane pred nama učiniti još ljepšima i veselijima. Proljeće i haljine idu ruku pod ruku, a pogotovo su nam drage midi haljine koje laskaju raznim tipovima građe ženske figure i konfekcijskim veličinama.

Galerija Haljina iz Primarka od 18 eura koja dolazi u veličinama od XXS do XXL - 7 Haljina iz Primarka od 18 eura koja dolazi u veličinama od XXS do XXL - 5 Haljina iz Primarka od 18 eura koja dolazi u veličinama od XXS do XXL - 6 +4 Haljina dolazi u tri boje, crnoj, bež i ružičastoj

Jednu takvu potencijalnu novu mezimicu u ormaru pronašli smo u trgovini Primark i dio je kolekcije Primark Cares izrađene po principu ekološki prihvatljivije održive mode koju si svatko može priuštiti.

Haljina iz Primarka od 18 eura koja dolazi u veličinama od XXS do XXL - 8 Haljina dolazi u tri boje, crnoj, bež i ružičastoj (Foto: www.primark.com)

Ovaj model osvojio nas je svojom jednostavnošću i minimalističkim asimetričnim krojem, u gornjem dijelu krojena poput obične majice kratkih rukava s okruglim izrezom. Donji dio je pak lepršav laskajući tako i putenijim i sitnijim ženskim figurama.

Haljina iz Primarka od 18 eura koja dolazi u veličinama od XXS do XXL - 5 Haljina iz Primarka od 18 eura koja dolazi u veličinama od XXS do XXL (Foto: www.primark.com)

Toliko je nosiva i svestrana da se može stilizirati uz gotovo sve, i obične tenisice i štikle, kao i uz traper ili kožnatu jaknu. Birajte je za dnevne ili večernje prilike, ležerna ili malo finija izdanja – ova tako obična haljina ima bezbroj lica!

Sviđaju li vam se? Proljeće će obilježiti šik cipele koje Francuskinje obožavaju nositi Zoe Kravitz i Alexa Chung u Mary Jane cipelama Kendall Jenner u Mary Jane cipelama Glumica Daisy Edgar-Jones u Mary Jane cipelama +10 Katie Holmes

Od 23 eura: 10 modela kožnatih jakni koje ćemo nositi ovog proljeća Kožnate jakne hit su svakog proljeća H&M jakna, 49,99 eura Reserved jakna, 39,99 eura +7 Sinsay jakna, 22,39 eura

Birati možete između tri boje, ružičaste, bež i crne te sedam veličina, od XXS do XXL. I pristupačna cijena od 18,40 eura plus je zbog kojeg bi ova haljina iz Primarka mogla postati novi proljetni adut u ženskim ormarima.

Haljina iz Primarka od 18 eura koja dolazi u veličinama od XXS do XXL - 3 Primark, 18,40 eura (Foto: www.primark.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju