Modni brend C&A predstavio je svoju kolekciju odjeće i modnih dodataka za proljeće/ljeto 2020. u sklopu koje su odlučili pokazati da su održivost i moda sjajan par.

Galerija Ženstvene i lepršave haljine u novoj kolekciji brenda C&A - 7 Ženstvene i lepršave haljine u novoj kolekciji brenda C&A - 2 Ženstvene i lepršave haljine u novoj kolekciji brenda C&A - 3 +6 Ženstvene i lepršave haljine u novoj kolekciji brenda C&A - 4

Na modnoj reviji održanoj u Varšavi C&A je prošli tjedan predstavio kolekciju koja, poručili su, predstavlja simbiozu između živopisnog gradskog života i regenerirajuće moći prirode. Kolekcija naglasak stavlja na održivost i prirodna vlakna, boje i printeve.

Cijeli C&A asortiman bit će na popustu od 25 posto 9. i 10. studenog Popust od 25 posto na sve: 10 najpoželjnijih sezonskih komada iz C&A

Direktorica Brigitte Danielmeyer poručila je kako je C&A bred koji već desetljećima oblikuje modnu industriju, kao i da, koristeći svoje nasljedstvo kao inspiraciju, žele da održivost postane nešto sasvim normalno.

U kolekciji su posebno mjesto dobile duge, lepršave haljine koje slave ženstvenost i žensku siluetu. Elegantni modeli razlog su zbog kojeg jedva čekamo proljeće i ljeto, a u prodaji će se naći u ožujku 2020. godine 

No, već sada možete zaviriti u našu galeriju i pogledati dio ponude haljina te se baciti na maštanje o proljetnim i ljetnim kombinacijama.

Ženstvene i lepršave haljine u novoj kolekciji brenda C&A - 5 Ženstvene i lepršave haljine u novoj kolekciji brenda C&A (Foto: C&A)

Osim haljina, C&A u ponudi za proljeće/ljeto ima i omiljene traperice, suknje, bluze, kupaće kostime, torbe, šešire i ostale modne dodatke, ali i vjenčanice.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju