Modni brend C&A predstavio je svoju kolekciju odjeće i modnih dodataka za proljeće/ljeto 2020. u sklopu koje su odlučili pokazati da su održivost i moda sjajan par.

Galerija

Na modnoj reviji održanoj u Varšavi C&A je prošli tjedan predstavio kolekciju koja, poručili su, predstavlja simbiozu između živopisnog gradskog života i regenerirajuće moći prirode. Kolekcija naglasak stavlja na održivost i prirodna vlakna, boje i printeve.

Direktorica Brigitte Danielmeyer poručila je kako je C&A bred koji već desetljećima oblikuje modnu industriju, kao i da, koristeći svoje nasljedstvo kao inspiraciju, žele da održivost postane nešto sasvim normalno.

C&A
Nova kolekcija za proljeće/ljeto 2020. modnog brenda C&A (Foto: Zadovoljna.hr)

U kolekciji su posebno mjesto dobile duge, lepršave haljine koje slave ženstvenost i žensku siluetu. Elegantni modeli razlog su zbog kojeg jedva čekamo proljeće i ljeto, a u prodaji će se naći u ožujku 2020. godine 

No, već sada možete zaviriti u našu galeriju i pogledati dio ponude haljina te se baciti na maštanje o proljetnim i ljetnim kombinacijama.

Ženstvene i lepršave haljine u novoj kolekciji brenda C&A - 5
Ženstvene i lepršave haljine u novoj kolekciji brenda C&A (Foto: C&A)

Osim haljina, C&A u ponudi za proljeće/ljeto ima i omiljene traperice, suknje, bluze, kupaće kostime, torbe, šešire i ostale modne dodatke, ali i vjenčanice.

U ponudi su i vjenčanice
U ponudi su i vjenčanice (Foto: Getty Images)