Izuzetno nježna, nova kampanja vjenčanica modnog brenda ALDUK za proljeće/ljeto odiše spokojom i optimizmom te priziva pozitivnija vremena, laska našim očima, ali i figurama budućih mladenki.

Svaka, pa makar i mala naznaka nečeg pozitivnog, starog i normalnog, u ovim ludim vremenima, iznimno nas veseli. Upravo u tom duhu optimizma i kreativnosti, poznati hrvatski modni dizajner Ivan Alduk predstavlja novu kolekciju i modnu kampanju za svoje prepoznatljive vjenčanice. Alduk čvrsto prati kontinuitet stvaranja kolekcija, a početak veljače već je tradicionalno predodređen za njegovu bridal liniju pokrenutu prije sedam godina. Ova, šesnaesta kolekcija vjenčanica ujedno je i najveća jer je dizajner osmislio 24 nova modela.

Spojem mode i umjetnosti htio sam dočarati svu ljepotu kreativnog stvaranja koje nam svakodnevno obogaćuje život, a koje je u posljednje vrijeme nepravedno gurnuto po strani uz frazu 'nenužnosti'. Umirujući, suncem okupani vizualni snimljeni u kiparskom ateljeu Akademije likovnih umjetnosti izvrsno prenose energiju nove kolekcije koja je već izložena u našem dućanu te spremna za isprobavanje, komentiranje i slaganje idealne vjenčanice izrađene prema mjerama klijentice uz potrebnu personalizaciju, naglasio je Ivan i dodao kako je svakako potrebna rezervacija termina isprobavanja na kontakte brenda jer je izuzetno bitno ostaviti vremenske razmake između proba zbog epidemioloških razloga.

Suprotno svim preporukama za jednostavnije modele, manja vjenčanja i kompromise u ovom pogledu, Ivan upozorava da nam je svima kompromisa preko glave te da si barem taj dan dopustite ono što ste željele i sanjale, pa makar to bila najveća krinolina za najmanje vjenčanje. Jednom se živi, više-manje jednom se i udaje, stoga, ako ćemo išta izvući kao pouku iz prethodne godine, to je upravo to da si trebamo udovoljiti i birati srcem.

Slika nije dostupna Ivan Alduk: Tri modela vjenčanica idealnih za najrazličitije želje i ukuse

Prvi pogled u novootvoreni Alduk dućan - 3 Ivan Alduk: Zavirite u novi dućan poznatog dizajnera koji odiše originalnošću

Teško mi je pričati o vjenčanicama, o krojevima i tkaninama jer dio se toga vidi na ovim fotografijama, a još više u našem dućanu na adresi Trg kralja Tomislava 19 u Zagrebu. Direktan kontakt s nama i s novim modelima Alduk vjenčanica najbolje će vam prikazati što smo pripremili za ovu sezonu i koliko smo energije unijeli u cijelu priču.

Stava sam da prije svega trebam prenijeti vašim čitateljima i svojim klijenticama dozu optimizma i savjet da na vrijeme počnu planirati svoje vjenčanje uz rezervni plan ili termin, a vjerujem da ovim smirenim, dostojanstvenim i pomalo spokojnim fotografijama to upravo činimo, dodao je Alduk.

Fotografije nove Alduk Bridal linije potpisuje Ivan Pavliš, a model je mlada Sara Đurić iz Talia agencije, čiju je nježnu ljepotu istaknuo prikladni make-up Tajane Bikić iz studija "TBmakeUP" i nekoliko različitih stajlinga kose u režiji Jasmine Salo iz salona za kosu "YS Parlour".

Kolekcija novih Alduk vjenčanica već je dostupna za isprobavanje, a s obzirom na to da su popodnevni termini i subote najtraženiji za takvo što, iz tima Ivana Alduka savjetuju da svoj termin rezervirate na vrijeme putem ALDUK društvenih mreža ili na info@alduk.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju