Izuzetno nježna, nova kampanja vjenčanica modnog brenda ALDUK za proljeće/ljeto odiše spokojom i optimizmom te priziva pozitivnija vremena, laska našim očima, ali i figurama budućih mladenki.

Galerija Ivan Alduk ima novu kolekciju vjenčanica - 8 Ivan Alduk ima novu kolekciju vjenčanica - 7 Ivan Alduk ima novu kolekciju vjenčanica - 4 +7 Ivan Alduk ima novu kolekciju vjenčanica

Svaka, pa makar i mala naznaka nečeg pozitivnog, starog i normalnog, u ovim ludim vremenima, iznimno nas veseli. Upravo u tom duhu optimizma i kreativnosti, poznati hrvatski modni dizajner Ivan Alduk predstavlja novu kolekciju i modnu kampanju za svoje prepoznatljive vjenčanice. Alduk čvrsto prati kontinuitet stvaranja kolekcija, a početak veljače već je tradicionalno predodređen za njegovu bridal liniju pokrenutu prije sedam godina. Ova, šesnaesta kolekcija vjenčanica ujedno je i najveća jer je dizajner osmislio 24 nova modela.

Spojem mode i umjetnosti htio sam dočarati svu ljepotu kreativnog stvaranja koje nam svakodnevno obogaćuje život, a koje je u posljednje vrijeme nepravedno gurnuto po strani uz frazu 'nenužnosti'. Umirujući, suncem okupani vizualni snimljeni u kiparskom ateljeu Akademije likovnih umjetnosti izvrsno prenose energiju nove kolekcije koja je već izložena u našem dućanu te spremna za isprobavanje, komentiranje i slaganje idealne vjenčanice izrađene prema mjerama klijentice uz potrebnu personalizaciju, naglasio je Ivan i dodao kako je svakako potrebna rezervacija termina isprobavanja na kontakte brenda jer je izuzetno bitno ostaviti vremenske razmake između proba zbog epidemioloških razloga.

Ivan Alduk ima novu kolekciju vjenčanica - 5 Ivan Alduk ima novu kolekciju vjenčanica (Foto: Ivan Pavliš)

Suprotno svim preporukama za jednostavnije modele, manja vjenčanja i kompromise u ovom pogledu, Ivan upozorava da nam je svima kompromisa preko glave te da si barem taj dan dopustite ono što ste željele i sanjale, pa makar to bila najveća krinolina za najmanje vjenčanje. Jednom se živi, više-manje jednom se i udaje, stoga, ako ćemo išta izvući kao pouku iz prethodne godine, to je upravo to da si trebamo udovoljiti i birati srcem.

Ivan Alduk ima novu kolekciju vjenčanica Ivan Alduk: Tri modela vjenčanica idealnih za najrazličitije želje i ukuse

Prvi pogled u novootvoreni Alduk dućan - 3 Ivan Alduk: Zavirite u novi dućan poznatog dizajnera koji odiše originalnošću

Teško mi je pričati o vjenčanicama, o krojevima i tkaninama jer dio se toga vidi na ovim fotografijama, a još više u našem dućanu na adresi Trg kralja Tomislava 19 u Zagrebu. Direktan kontakt s nama i s novim modelima Alduk vjenčanica najbolje će vam prikazati što smo pripremili za ovu sezonu i koliko smo energije unijeli u cijelu priču.

Stava sam da prije svega trebam prenijeti vašim čitateljima i svojim klijenticama dozu optimizma i savjet da na vrijeme počnu planirati svoje vjenčanje uz rezervni plan ili termin, a vjerujem da ovim smirenim, dostojanstvenim i pomalo spokojnim fotografijama to upravo činimo, dodao je Alduk.

Ivan Alduk: Pletenina, tunike i haljine za posao u kolekciji za svaki dan Nova kolekcija Antonym Ivana Alduka - 7 Nova kolekcija Antonym Ivana Alduka - 6 Nova kolekcija Antonym Ivana Alduka - 3 +3 Nova kolekcija Antonym Ivana Alduka - 2

Fotografije nove Alduk Bridal linije potpisuje Ivan Pavliš, a model je mlada Sara Đurić iz Talia agencije, čiju je nježnu ljepotu istaknuo prikladni make-up Tajane Bikić iz studija "TBmakeUP" i nekoliko različitih stajlinga kose u režiji Jasmine Salo iz salona za kosu "YS Parlour".

Kolekcija novih Alduk vjenčanica već je dostupna za isprobavanje, a s obzirom na to da su popodnevni termini i subote najtraženiji za takvo što, iz tima Ivana Alduka savjetuju da svoj termin rezervirate na vrijeme putem ALDUK društvenih mreža ili na info@alduk.hr.

Ivan Alduk ima novu kolekciju vjenčanica - 10 Ivan Alduk ima novu kolekciju vjenčanica (Foto: Ivan Pavliš)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju