Brend Cataleya, poznat po ženstvenim haljinama savršene izvedbe zahvaljujući kojoj laskaju svakoj ženskoj silueti, predstavlja svoju novu kolekciju. Prepoznatljivost brenda Cataleya svakako se ogleda i u tkaninama vrhunske kvalitete, što je standard kojem su dosljedni od samih početaka.

Galerija Nova kolekcija haljina domaćeg brenda Cataleya - 10 Nova kolekcija haljina domaćeg brenda Cataleya - 4 Nova kolekcija haljina domaćeg brenda Cataleya - 8 +7 Kolekcija obiluje elementima nabora koji stvaraju laskave siluete

Modeli koji savršeno naglašavaju liniju tijela odlično funkcioniraju u dnevnim i u večernjim varijantama, a zahvaljujući neobičnim potezima u kroju žena se u njima osjeća slobodno i nesputano, ne žrtvujući pritom eleganciju i glamuroznost. Vjerojatno upravo u tome leži tajna tolike popularnosti haljina zadarske dizajnerice Martine Ješe.

Nova kolekcija haljina domaćeg brenda Cataleya - 11 U paletama od jasnih neonskih do pastelnih, ni ljubiteljice 'neboja' nisu zanemarene (Foto: Matea Smolčić Senčar)

Haljine iz nove Cataleyine kolekcije plijene pozornost jasnim linijama i ženstvenim krojevima, a jednostavnost dizajnerskog izričaja tek je ponegdje razigrana detaljima poput predimenzioniranih mašni i cvjetova, romantičnih volana ili perja. Kolekcija obiluje elementima nabora koji stvaraju laskave siluete te visokim prorezima, koji dodatno naglašavaju senzualnost svakog pojedinog modela.

Nova kolekcija haljina domaćeg brenda Cataleya - 1 Prepoznatljivost Cataleya brenda svakako se ogleda i u tkaninama vrhunske kvalitete (Foto: Matea Smolčić Senčar)

Prepoznatljiva estetika brenda prisutna je i u monokromatskoj profinjenosti širokog raspona nijansi, u paletama od jasnih neonskih do pastelnih, a ni ljubiteljice neboja nisu zanemarene.

Nova kolekcija haljina domaćeg brenda Cataleya - 2 Modeli koji savršeno naglašavaju liniju tijela odlično funkcioniraju u dnevnim i u večernjim varijantama (Foto: Matea Smolčić Senčar)

Kolekcija je snimana na terasi novootvorenog hotela Lavista suites, s koje se pruža pogled na more i otoke koji oduzima dah, u sukošanskoj marini, restoranu Portus i uz plažu koktel-bara Baia, a predstavila ju je višegodišnja ambasadorica brenda Antonija Stupar Jurkin, žena koja senzualnošću, ali i snažnom osobnošću utjelovljuje sve ono što brend predstavlja.

Nova kolekcija haljina domaćeg brenda Cataleya - 3 Kolekcija obiluje elementima nabora koji stvaraju laskave siluete (Foto: Matea Smolčić Senčar)

Već od 12 eura: 15 modela hlača kojih se žene ne odriču ni po najvećim vrućinama Ljubiteljice hlača imaju modele kojih se ne odriču ni na najvećim vrućinama s.Oliver, snižene sa 119.99 na 104,99 eura Pull&Bear, snižene s 22,99 na 15,99 eura +12 Stradivarius, snižene s 25,99 na 15,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju