„Pokreni se, sa stilom“ – to je poruka nove kolekcije pod nazivom MoveOn za proljeće/ljeto 2022., koju je brand BiteMyStyle nedavno predstavio u sklopu modne platforme Atelier. Fizički ili emotivno, nije važno, jer bitno je da se pokrenemo prema boljoj i veselijoj budućnosti, kakvu Zoran Aragović novim dizajnerskim komadima svakako donosi.

  Galerija BiteMyStyle BiteMyStyle BiteMyStyle +7 BiteMyStyle

Dok ostaje vjeran svojoj prepoznatljivoj estetici, kreator ovaj puta u prvi plan stavlja boju. Kolekcijom dominiraju trendovske neonske boje koje asociraju na 90-te godine i pop kulturu, razdoblje koje je obilježilo njegovo odrastanje, a sve u interpretaciji prepoznatljivog i upečatljivog BiteMyStyle potpisa. Jaka pink, zelena i tirkizna boja također su i simboli ljeta pa su se sjajno uklopile u ovosezonsku proljetno ljetnu priču.

BiteMyStyle Nova kolekcija kreatora Zorana Aragovića (Foto: Denis Butorac i Davor Zupičić)

Htio sam stil koji se nekada povezivao isključivo s teretanom i sportskim načinom života uklopiti u modna rješenja koja su multifunkcionalna i koja se vrlo lako kombiniraju i s komadima koji na prvi pogled nisu čak ni povezivi sa sportom, objasnio je Zoran Aragović pozadinu kreiranja i ideju s kojom je krenuo u novu kolekciju. Iznenađujuće, printevi su ovog puta u drugom planu, korišteni samo na dugim haljinama, kombinezonima i suknjama, a njihovi pomalo psihodelični i apstraktni motivi referiraju se na 80-te i 90-te godine.

BiteMyStyle Nova kolekcija modnog brenda BiteMyStyle (Foto: Denis Butorac i Davor Zupičić)

BiteMyStyle Cijela kolekcija je inspirirana 90-tima (Foto: Denis Butorac i Davor Zupičić)

Htio sam pokazati kako i sportski elementi u modi mogu biti vrlo chic i ženstveni i kako se lako kombiniraju za dnevne, ali i večernje prilike, zaključio je dizajner koji je uz sportske jakne i hlače izrađene od pamučnih felpi i viskoze, kreirao i lepršave voluminiozne haljine od sportskih mrežica i one, maxi dužine, koje prate liniju tijela. Na najbolji mogući način, tako su sportski imidž i elegancija postali savršeni spoj. Dodatno, volumen i detalji naglašeni su trakicama u crnoj boji koje su u kontrastu s ostatkom kolorita. Posebno, drugačije i autentično BMS potpisu.

Jednostavni krojevi koji su nosivi i praktični, okosnica su nove kolekcije koja je dobila i popratnu kampanju koju potpisuju Denis Butorac i Davor Zupčić. I kroz vizuale se na drugačiji način, kroz 3D dimenziju, provlače sport i pokret kao glavni elementi, no modeli su i dalje u specifičnim i dobro poznatnim „modnih“ pozama.

Krie Design Krie Design: Nova kolekcija imena "Dare to wear" koja poziva na odlučnost u modi

Sever Kolekcija - 2 Rober Sever: Nova kolekcija koja spaja svakodnevnu odjeću s dizajnerskim detaljima

Make up potpisuje Ivana Bilandžija Billy, dok je kosa rad Katice Topčić za Kevin Murphy Hrvatska, a uloge zaštitnih lica BiteMyStyle kolekcije za proljeće/ljeto 2022. pripale su manekenkama Korini Brečić i Rafaeli Kolovrat iz Talia Model koje savršeno predstavljaju današnje mlade generacije i trendseterice koje žive užurbanim i aktivnim načinom života.

BiteMyStyle BiteMyStyle (Foto: Denis Butorac i Davor Zupičić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju