Robert Sever, iznova oduševljava svojim kreativnim, ženstvenim i karakternim kolekcijama.Treća ovogodišnja kolekcija, fokusira se na svakodnevni chic suvremeni modni izričaj.

"U našoj kreativnoj radionici nikada nije dosadno, pa u potpunom kontinuitetu stvaramo artikle koji dolaze iz vlastite percepcije i ukusa, koje onda ovisno o godišnjem dobu ili potrebama klijentica uvrstimo u određenu zbirku", kaže Robert Sever

Davno smo shvatili da nas više ne čine sretnim lansiranje velikih sezonskih kolekcija, pa smo se i u ovome odlučili za vlastiti tempu- predstavljajući nove kreativne priče u etapama koje nama kao brandu odgovaraju.

Glavni cilj kolekcije je održivost mode kroz prirodne materijale 

Tako je ova treća ovogodišnja kolekcija nastavna priča na naš opus, fokusirajući se na artikle koji su itekako potrebni za svakodnevni chic suvremeni modni izričaj.

Naša ideja na kojoj smo opet radili je održivost mode kroz nosive artikle koji su izrađeni od prirodnih materijala - bez obzira da li se radi o vintage materijalima ili uzorcima koji podsjećaju na neka minula vremena.

U tom kontekstu izabrali smo nekoliko naših klasičnih i voljenih artikla koje smo izradili tako da nemaju kontekst sezone ili trenda - već da i vizualnom kao i funkcionalnošću izađu iz okvira vremena.

Naši artikli imaju sve vrijednosti samog zanata, i bez obzira na retro uzorke- izgleda izuzetno suvremeno, a na to smo uvijek posebno ponosni”- kaže Robert Sever

Bogati dizajnerski detalji na svakodnevnoj odjeći 

Vizuali su jednostavni, ležerni, snimljeni u opuštenoj atmosferi, dočaravajući lakoću nošenja odjeće iz novih kolekcija. Kroz ovu kreativnu priču još više se približavamo svakodnevnoj funkcionalnoj odjeci koja je bogata dizajnerskim detaljima ali je vrlo lagana za kombiniranje i nošenje.

Uz već prepoznatljive košulje i haljine s prepoznatljivim estetskim potpisom, u selekciju je uvršteno i nekoliko modela haljina, od koji se izdvaja "Marija Tricolore" u predivnom retro floralnom uzorku u kombinaciji tri boje. U istoj kombinaciji izradili smo i haljinu za djevojčice pod nazivom "Kosjenka"

U liniji koja je prvi puta predstavljena prošle godine "HOME & VINTAGE" donosimo novu selekciju ukrasnih jastuka, u novim pastelnijim tonovima.
Izrađeni su u zanatskoj maniri, a ispirani su slikarstvom flore i faune.
Svi dolaze kao unikatni komadi ili u mini serijama, s predivno dizajniranim detaljima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju