Svaka sezona u modnom smislu obilježena je novitetima koje modni entuzijasti s nestrpljenjem iščekuju, a modna slagalica besprijekornog nakita koju nam slaže Iva Viljevac obilježava najaktualnije trendove za ovu jesen i zimu.

Zagrebačka dizajnerica nakita koja godinama uljepšava poznata lica svojim ručno rađenim ukrasima pripremila je kolekciju koja vodi glavnu riječ u ovogodišnjim trendovima, a njezine savjete zapisujemo u pravi modni almanah bez kojega ne izlazimo van!

Minimalistički dizajn, diskretni ukrasi i slojevitost u kombiniranju doživjeli su procvat i odveli nas na potpuno novo putovanje u dizajnu nakita koji je mladoj dizajnerici već poznata stanica. Poznata dizajnerica potrudila se iznijeti svoju viziju tipične Iva Viljevac girl i donosi trendove ove sezone koje nikako ne smijete propustiti.

Nakit Ive Viljevac Nakit Ive Viljevac (Foto: Rajna Raguž)

Trendi cure na prvo mjesto stavljaju autentičnost i ne boje se pokazati vlastiti stil kroz više vrsta nakita. I ove sezone želimo se osjećati ugodno u odjeći koju nosimo, ali i uz ležernu odjeću uz pomoć nakita sada možemo postići sjajan look, izgledati drugačije i zablistati. Najoriginalniji look postići će djevojke koje hrabrim odabirom jednostavnog nakita ostavljaju snažan dojam i njime u fokus stave svoj karakter.

Vodeći trend koji vam ove sezone ne smije promaknuti crvena je boja

Iako je nakit crvene boje uvijek popularan, ove sezone s njim ne možete pogriješiti jer je crvena boja u svim nijansama apsolutno zavladala kompletnom modnom scenom i u nakitu doživljava ozbiljan povratak bez obzira o kojoj je prigodi riječ.

U kolekciji za ovu jesen i zimu ističe se koraljni set sačinjen od ogrlice, narukvice i prstena koji izgleda neodoljivo kada se nosi zajedno, ali i samo jedan od tih komada napravit će ozbiljnu promjenu u jednostavnim modnim kombinacijama zbog materijala koji nikada ne nudi istu nijansu crvene boje, i minimalističkog dizajna koji suptilno naglašava odjeću koju nosite.

Nakit Ive Viljevac Nakit Ive Viljevac (Foto: Rajna Raguž)

Neodoljiv trend za nadolazeću sezonu je mixed metals, a sastoji se od nakita različitih boja metala. Još jedan trend koji se veže uz mixed metals neizostavan je layering, nošenje više ogrlica, narukvica ili prstenja istovremeno. Opuštene i jednostavne odjevne kombinacije idealna su podloga za ovakvo kombiniranje nakita.

Srebro je doživjelo veliki povratak, međutim zlatna je i dalje mnogima favorit

Sada jednostavno kombinirajte i jedno i drugo. Pletene Twist ogrlice prekrasno se slažu s decentnim lančićima iz prethodnih kolekcija, kao što nježan „Initial“ prsten nadopunjuje prethodne kolekcije prstenja. A kod nizanja narukvica i prstena pravila više ne postoje, jer s nakitom jednostavnog dizajna ne postoji strah od pretjerivanja.

Jedan od najoriginalnijih trendova ove sezone potiče autentičnost a odabirom samo jedne naušnice, ili još bolje- earcuffsa nošenih na jednoj strani, postiže asimetriju koja stvara statement efekt čak i u svijetu jednostavne elegancije.

Nakit Ive Viljevac Minimalistički dizajn, diskretni ukrasi i slojevitost glavni su aduti nove kolekcije (Foto: Rajna Raguž)

Ovaj trend je i vrlo praktičan za sve one koji gube nakit i ostaju bez parova; sada je njihov trenutak da zablistaju! Šalu na stranu, jedan od najoriginalnijih trendova ove godine dolazi u obliku jedne naušnice koja asimetrijom pruža statement efekt i izvrsno se slaže s modernim kombinacijama i odjećom na rubu ekstravagancije. U novoj kolekciji još jednom kreiram single naušnice, ovoga puta personaliziranu Initial varijantu sa slovima.

Nova kolekcija dizajnerice najdelikatnijih modnih detalja u Hrvatskoj dovoljno je raznovrsna da u potpunosti ugodi svima koji žele pratiti neki od ovih savjeta, ali i onima koji samostalno stvaraju svoj look, jer je ponuda nakita bogatija nego ikad.

Dućani na dvije lokacije, u Dežmanovoj 4 i u City Centeru one West pripremljeni su za sve vaše potrebe i ideje ove sezone, a na web stranici ivaviljevac.com možete pogledati kompletnu ponudu i iz udobnosti svog doma osmisliti i naručiti svoju kombinaciju nakita.

Nakit Ive Viljevac Nakit Ive Viljevac (Foto: Rajna Raguž)

Ogrlica i izrez oko vrata: Kako ih uskladiti za što bolji dojam Ogrlica Argentum, 118 eura Freywille, 770 eura +4 Mango, 15,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju